18 juni 2007

Tapeter,tapeter...

Jag vill ha tapeter hemma! Vi har bara målade väggar överallt nu,ljust grått eller vitt.Problemet är att jag hittar nya,fina tapeter hela tiden som jag vill ha,tyvärr så går det ju inte att ha alla samtidigt,så då blir det ingen tapet alls:-(
Denna är min absoluta favorit all-time,Eldblomma från Josef Frank.Men var ska jag ha den*lyxproblem någon?*

Vi har en väggsnutt i trappen där det borde sitta en tapet.Golvet nedanför trappen är svartvit rutig klinkers och ska man då ta något som passar eller ta något som alldeles går isär?Som denna från Interiör1900.


Eller den här? Eller kanske denna? Båda från Interiör1900.


Den här är också superfin.Finns att köpa på Björklund & Wingqvist.Vad tycker ni? Vore det inte läckert med den gulgrön blommiga tapeten mot ett rutigt klinkersgolv? Nog för att jag får göra lite som jag vill härhemma,men maken kanske inte skulle bli lika lycklig över kombinationen som jag..
Trappen är i trä just nu,men skall målas vit innan det blir någon tapet där.Det mesta runtomkring är i vitt.

Bilder:Boråstapeter,Interiör 1900,Björklund & Wingqvist

2 kommentarer:

Vicke sa...

Vilka fina tapter och vilken fin ny blogg du har!

Pernilla sa...

Jag röstar för den gula! Mot det svart/vita golvet och mycket vitt kommer det att bli kanon. Men jag förstår ditt dilemma – har samma problem just med tapeter, vill så mycket så det blir liksom ingenting… Om du bara visste hur mycket tapetprover som finns nedladdade i min dator. Hm. Men lycka till både med tapeten och din fina blogg!