07 juli 2007

Barnrums-inspiration

Jag fortsätter här att inspireras av barnrum och tycker att en vit bakgrund med färgklickar gör sig allra bäst.Alla leksaker har ofta så mycket färg,det är lätt att det blir "för mycket" när man också väljer färgglada väggar.Titta och låt er inspireras!


Vitt golv,vita väggar och en stor färgrik världskarta,som sedan även passar när barnet blir äldre.


Om man ska dela rum är det här en idé värd att ta efter! Att bygga upp sängarna ovanpå inbyggd förvaring för kläder,leksaker och böcker är oerhört smart.Speciellt i ett långsmalt rum blir det xtra bra.En mjuk matta och bra belysning gör pricken övet i:t.


En av mina favoriter.Att man ser att detta är ett barnrum är endast på dinosaurielampan.En gammal antik säng med vita sänglakan är väldigt fint & fräscht.Lite lekfullt med en lampslinga liggandes över gaveln.Passar både tjej och kille.


Väldigt vitt med en massa färgglada saker som syns bättre när basen är vit.Ett barnrum att bli glad av!


För den riktigt lille(som snart blir stor).Läckert med skyltar på väggen och en modernt designad och nätt gungstol.

Flygplanen gör det där lilla extra i de här rummen.Kanske kan man göra ett modellbygge själv? Var kan man annars hitta sådana här fina plan?
En gammal säng och tavla med mycket titta på och fantisera över gör en hel del för ett rum.Att plocka ihop möblemang och "pynt" från olika ställen gör det hela personligt och genomtänkt.


Bilder:House&Garden,BoligMagasinet,Living Etc

2 kommentarer:

Lotten sa...

Jättefina inspirationsbilder du bjuder på! Flygplanen har jag tittat på i samma affär som jag beställt hatthyllan... men de kostar från 2000 kronor och uppåt:-(

Lina sa...

Hejsan! Vilken fin blogg du har! När det gäller flygplan så har jag själv köpt ett jättefint i mörkt trä från Indiska för 99 kr (barnavdelningen), fast det kanske inte är i trä som du är intresserad av?