19 juli 2007

Projekt tavla klar!

Jag har "semester" som så många andra,har alltså inte försvunnit..vi håller på att måla huset(bildbevis kommer sen).Jag har dock målat någonting annat,bildbevis för det kommer här:


En overhead hade underlättat arbetet avsevärt,men när det finns en overhead på jobbet och man själv har semester,då får man(om man är otålig)skissa mallen på fri hand och det blev faktiskt riktigt bra,det tog en fm.Äntligen börja måla! Valde oljefärg.
TADAA! Vad tycks? Blev faktiskt nöjd.Tog allt som allt en hel dag och barnen var mäkta imponerade nu över vårt jättelika mjölkpaket.Här står den på skänken i matrummet och jag vet inte om den ska stå lutad sådär eller sättas upp,vad tycker ni? Ska den vara ovanför skänken eller på väggen bredvid? Medans färgen torkar får den stå där för övervägan.

Har länge velat ha en sån här tavla sedan jag såg den i Family Living för lite mer än ett år sedan och när Nästet gjorde slag i saken och verkligen gjorde en också,då fick jag liksom en spark därbak att sätta igång jag med:-) Tack för det Lotten!

6 kommentarer:

Lotten sa...

Jag bugar och bockar ;-)

Jag är mycket imponerad av att du skissat för fri hand :-O Helt otroligt! Tavlan blev jättefin! Jag tycker det ser bra ut som den står... lite lutad sådär!

Ha det gott! Kram Lotten.

Anonym sa...

Cool men den ser inte ut som våra mjölkpaket! ;)
Ska göra ett mönster på ett självhäftande frostat fönsterplast. Få se vad jag gör...

Min lilla trädgård sa...

Hej
HAr varit här inne och läst då och då....
Vilken fin tavla...hade jag kunnat rita och måla hade jag mer än gärna velat ha en sån.

Milly sa...

Helcoolt! Den gillar jag! Tycker den passar bra där den står, men blir säkert lika fin på väggen :)

Fröken Fräken sa...

Snajsigt! Upptäckte din sida idag, du verkar gilla tyger, precis som jag.

Hemmarikets Charlotte sa...

Supersnygg och rolig ide´!