07 augusti 2007

Mera mönster!


Det här är vår fikahörna på jobbet.Gillar det här klassiska Unikko-mönstret från Marimekko.Det gör sig bra med strama soffan,lampan i plastremsor och sittpuffar i rött & orange.


Det här är ett annat tyg som det är svårt att slita blicken från,Marimekko det med,design Anna Danielsson.Finns tyvärr inte hemma hos moi,utan sitter på min systers vägg.


Det här är en stickad pläd från barndomen,gjord av lilla mormor.Den är fin var den än befinner sig.Älskar den!


Gillar ju lampor bl a,och den här tycker jag mest om för tyget,svagt rosa med orange i.Som tapet skulle den vara en hit!Från danska Broste och befinner sig i vårt sovrum.

4 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

Jisses vad du har hunnit med många inlägg idag!! Bara fina inredningsbilder har du här...Vad jobbar du på för något ställe som har så snyggt i fikarummet?!
En sådan pläd står högt upp på min önskelista just nu, helst en gammal. Skulle vilja hitta en fin på loppis för jag har nog ingen virkerska som jag kan få att virka en (och själv kan jag inte virka)

Veras hem sa...

Ja,när man får sitta ifred*S*då hinner man med en hel del:-)

Jobbar på ett fastighetsbolag,de har haft en inredare där,jojomensan.

Karin sa...

Vilken inläggsmaskin du är idag! Att ni har så fint på fikahörnan på jobbet, blir avis! jag har lagt upp dig på min länklista med. Är ju ändå här och kikar för jämnan numera :)

Eva sa...

Vilka fina bilder.
Jag gillar också den gröna Unikko, köpte den som vaxduk nu i somras. Gillar!

www.tapeterochteak.blogg.se