07 augusti 2007

Tidningsnörd

Det är jag det! Lite småjobbigt är det dock,eftersom jag känner ett tvång att köpa eller prenumerera på nästan alla inredningstidningar.Jag prenumererar när det är bra erbjudanden,avslutar och hoppar på nästa trevliga "offer".
Fast under sommarmånaderna tycker jag tidningsbranschen gör som mediabranschen,visar samma sak och kör en del repriser...
Drömhem & Trädgård är en tidning som eg inte har inredning helt i min smak,men jag köper den ändå!såklart..suck..kan inte låta bli(mitt hjärta klappar dock lite för tidningen då vi vann en friggebod i det allra första numret).Tycker ändå att den är bra ibland och i trädgårdssammanhang är den bättre.Fast Augusti-numret ute nu är bra,gillar speciellt vattenkanne-killen.Vilka fina vattenkannor han samlat på sig!Han har ju figurerat på mässor och i andra tidningar också,men nu fick man se glimtar från hans 70-tals inspirerade hem,fina prylar!Vilka är dina favoriter och varför?
Jag gillar nog Plaza Interiör,Elle,Family Living & Sköna Hem allra bäst.De andra hänger med av bara farten och alla varierar.


Bilder:Drömhem & Trädgård

1 kommentar:

Maria-Jag blommar sa...

Jag gör som du köper många olika, tar 3 nummers prenumerationer då och då...Gillar bäst AiH och Drömhem&T. Min svärmor prenumererar på Sköna Hem så den läser jag hos henne...Plaza läser jag nästan aldrig...Nu har det ju kommit en ny; TOVE men den är inte en riktigt renodlad inredningstidning utan har mycket annat också (tyvärr...)