10 september 2007

Vad hände i helgen?

Ja,ett snabbesök på IKEA i fredags.Hamnade mitt i fredagstrafiken och stod i bilköer lika länge som vi var på IKEA.Både svägerskan och jag ville bara in och ta det som fanns på listan och sen hem! Ja,inte fick jag med mig mycket inte,värmeljus(förrådet behövde fyllas på)fint presentpapper med stora blommor på(just det,lite 70-tal),tyget med flodhästar på som det bloggats om tidigare och en ny hatthylla(som eg är en kökshylla).Kika in hos Karin så får ni se hur den ser ut(har varit ute efter en enkel hatthylla i funkismodell och så har IKEA en sådan!)Ännu omonterad "hatt"hylla.Visar bild på färdigt resultat sen.Maken är alltid lika glad för platta paket från IKEA..


Hippo-tyget var tänkt att hänga på lilla W:s rum och här är beviset för det.Har en stor bit kvar,får se vad det blir av den..


Nya ytterdörren är på plats sedan ett par veckor och listerna runtom kom upp igår.De ska nu målas och en ny ringklocka ska upp också.
Helgen har ju helt regnat bort,så jag har inte haft lust för mer än att ligga i soffan och titta på film och tända ljus.Inspiration=noll.

Nu är datum sånär spikat för att Tove Hem & Trädgård kommer hit! Idag ringde tidningens inredare/stylist och vi bestämde 25 september.Måste bara nu se till att jag får ledigt den dagen från jobbet också.

4 kommentarer:

Karin sa...

Hej hopp! Vad kul att du hittade hyllan. Det var så att vi budade på en hatthylla i funkisstil på Tradera som var supersnygg men den blev för dyr. Så då hittade vi denna på IKEA och tänkte att det var et ganska okej alternativ. Visst är vi smarta?! :)

Ja, kopparna roåpade jag in på auktion i somras för typ 50:-. Min faster ringde och sa att hon hade fler på gång då hon fått några av en gammal tant som inte kunde förstå att faster vill köpa kopparna. "köpa?? De här?". Så nu har jag bara åtta men kommer ha 12 st. Visst är de coola?

Jo, jag såg Prison break i början och var helt fast men sen lessnade jag då jag hörde att det var flera säsonger kvar.

Kul att du också köpt Åhléns overall och var nöjd.

Ska bli superkul att se ditt hem när tidningen kommer ut. Lova att säga till när? Hur kom de i kontakt med dig?

Persilja sa...

Visst är det härligt med ett tyg man kan frossa i så! (Priset är nice) sen är det ju snyggt också!!!
Jag gillar grundtal. dEt går att använda lite varstans. I förra lägenheten hade vi den i badrummet. Perfekt till handdukar också! (Man kunde hänga dem över stängerna.)

Lotten sa...

Vad smart med hyllan! Det blir ju kanonfint! Tygerna på IKEA är nästan det bästa med varuhuset tycker jag..... förr hade de även fina bäddtextilier men inte nu längre! Dom är lite för tråkiga...

Jag skall dit en sväng nu i eftermiddag igen och köpa nya beslag till vårt kök! Sist jag var där köpte jag 3 paket "Värde" och provade i köket - det blev så snyggt så nu får jag köpa och byta ut resten.

Maria-Jag blommar sa...

Nu fick jag lust att hänga upp mitt flodhästtyg i vardagsrummet!Kanske lite barnsligt där men vad gör väl det!!