18 oktober 2007

Bilder & scrapping

Det har varit lite skriverier på en del bloggar om alla de bilder man har(i datorn & kameran)och hur duktig man är på att ta hand om det man plåtat...Jag är rätt bra måste jag nog säga på att ta hand om bilderna(till barnen skall tilläggas),men det tar ju sin lilla tid!Håller just nu på att klistra in bilderna från julen -06,hur roligt är det? Man tycker väl att jag under mina veckor som konvalescent skulle liksom passat på att fixa det nu då,men det är mycket roligare att köpa fina klistermärken,pennor och glitter än att klippa & limma..Fixar ni till album till barnen eller vad gör ni med era bilder?

2 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

Jag gör album till barnen. Så min äldsta dotter är nu inne på sitt 7:e album eller något sådant. Jag scrappar inte och gör så snyggt i deras album för det har jag inte prioriterat. Jag klistar bara in korten och skriver ner saker man vill minnas...

Marina sa...

Jag scrappar men hinner inte ens med en bråkdel av alla bilder jag tar. Barnen har vanliga album från när dom var små. Det är först i år som jag börjat scrappa.