11 november 2007

En liten utmaning

kanske är på sin plats?
Jag är alldeles fascinerad av alla fina och inspirerande bloggar som finns därute,så jag är hemskt glad att ni hittar till min och till er som kommenterar och skriver små fina rader till mig,ni ska veta att jag blir alldeles glad ända in i hjärtat!

Det är så kul att få kika in i era hem,ta del av allt ni gör och tänker på gällande hemmet,så nu skulle jag vilja veta hur ni tänker när ni fyller badrumsskåpet,
duschhyllan och badkarskanten.Hur viktigt är det med hudkrämen,schampoot eller
mascaran? Är märket eller förpackningen viktig? Eller är det billiga och stora
ekonomiförpackningen som gäller? Ni kanske är som jag,en blandning helt enkelt.
Min necessär från Camilla Martelius innehåller det mesta av sminket jag använder mest samt de tre flaskor med nagellack som jag nästan alltid har någon av på naglarna som också måste vara korta och lacket måste var helst snabbare än turbo,annars går det inte..


Parfym måste jag ha,känner mig nästan naken utan,hiskeliga tanke.Men jag är kräsen,
när man är ute bland folk tycker jag alla har samma äckliga blommiga doft på sig.Luktar alla parfymer lika? Måste ha Angel,det är min stora favorit numero uno.Några killar här hemma har dock lekt "spraya-mammas-dyrbara-droppar-överallt-i-sovrummet",så nu finns det lite skvalp kvar bara.Tur att man kan köpa refill på den.Clean är en annan favorit som tyvärr är slut.I bristen på den har Library of Fragrance/Laundromat inhandlats.Här är några badrumsprodukter jag alltid måste ha hemma,hudlotion LdB eller Hth gillar jag mest,nagellacksremover har stor åtgång,make-up våtservetter,vilket bra
påhitt! Så otroligt bekvämt,måste ha hemma!Ansikskräm,detta gissel att hitta rätt!
Weledas facial oil har jag någon gång i veckan efter en rejäl ansiktsrengöring och Eyeko:s 3-i-1 är helt OK och slutligen rakapparaten,inte bara för män.Givetvis använder jag schampoo,balsam,duschkräm,mousse,hårspray osv osv osv,men det tar för mycket plats att visa det här.Här är en av två medicinlådor härhemma.Vi är storkonsumenter av plåster i vårt hus,värktabletter måste också finnas.Sedan finns nässprayer,salvor,bandage å sånt också förstås.


NU vill jag se vad
*Nästet
*Persilja
*Mariakoden
*Hem och Liv

har i sina skåp och badrum.Fortsätt gärna utmaningen med att utmana vidare.

7 kommentarer:

Persilja sa...

Oj! då måste jag ju städa i badrumsskåpet för där är kaos! Nej, jag kan ju göra som du. Plocka fram grejerna och visa. Skoj! Jag ska genast kika vad jag har!

m a r i a k o d e n sa...

Tack gärna...Älskar utmaningar!
Kram!!

Maria sa...

snygg Camilla Marteliusnecessär! Jag har en väska av henne som jag fick i julklapp förra julen (av min man, men jag beställde den själv)
Sedan har jag också en "sammadan" medicinlåda fast blå/vit...

Karin sa...

Antagen!

pia sa...

skoj att se in i ditt badrumsskåp:)
ha det bra!
kram

m a r i a k o d e n sa...

Hej å gomorron!!
Har inte städat i skåpet än... ;)
...men snart!!!

Snyggt djurhuvud du har köpt!!!

Ha det bäst!

lyckoskatt sa...

var har du köpt din fina medicinlåda?