12 februari 2008

60- eller 70-tal

Min kära svägerska har överlåtit dessa guldiga lampfötter på mig! Hon har fyndat på loppis för 35 kr stycket, och nej, inte i Stockholm såklart.

Måste hitta passande lampskärmar, den ena fick den blommiga, broderade skärmen, men det känns inte helt rätt.. Vill hemskt gärna ha ett 70-tals blommigt i gulgrönt att klä på dem med, lite värdigt måste det väl vara.
Fast jag gillar ju att respektlöst blanda stilar och färger, så vem vet vad det blir...?

10 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Häftiga lampfötter! Med det kan vara svårt att hitta rätt lampskärm, antingen är färgen eller storleken fel. Jag har en trebent lampfot jag förgäves jagar skärm till.

LillaMy sa...

Jag blir lika glad varje gång du har ett nytt inlägg =)Ska bli spännande att se den färdiga lampan..Ha det bra

Veras hem sa...

Fröken fräken- Lampskärm är ingen konst att hitta.Vanliga vita som passar i storlek såklart, och sen klä dem i rätt tyg! Ja, jag är helnöjd med fynden.

Lillamy- Vad glad jag blir när du skriver så! Kommer nog dröja innan jag är färdig med nån skärm till dem, men den som väntar på nåt gott...*S*

Maria sa...

Blir nog bra hur du än kombinerar! Du verkar ju ha känsla för det!
Förstår att loppispriset inte var ett Stockholmspris, var in på en Myrorna i Sthlm och det var ju så dyra priser jämfört med vad jag är van vid!
Hade skrivit ut Coctail på en Enirokarta, men kom mig inte dit, hann aldrig till Söder...me nmycket roligt verkar de ha!

m a r i a k o d e n sa...

Hejhej.... Ja men visst är den tråååkig, Cocktails hemsida....=(
Däremot ÄLSKAR jag deras grejjer......
Snyggt med lampfoten!!!
JA!!! Jag skulle gilla att gå å shoppa med dig, tror att vi har rätt lika smak!!!! De här Zackeå Hedengren hade ju en hemsida säg jag, å där fanns en såååå snygg tapet i turkost o grönt....blommig.... Å så snygg!!! Har visat den till sambon (tänkte att man kunde ha den i sovrummet....)
Vi får se när jag dyker upp i en stad nära dig, var beredd på värsta shoppingrundan å ta med din stoooora välfyllda börs!!!!!
;)
Snart börjar Bygglov, det BÄSTA inredningsprogrammet...(enl.mig=)

K R A M å på återseense!!

Lotten sa...

Jättecoola lampfötter.... tänk precis sådana har jag varit och spanat in på myrorna här i Göteborg....men här kostade de 60 kr styck. Det blev inget köp tyvärr.... men jag försökte övertala en jobbarkompis att de var helt rätt för honom;-)

Ser fram emot att se det färdiga resultatet när du hittat rätt skärmar till.

Mamamekko sa...

Åå tack för tipset, den byrån låter intressant verkligen, måste ja spana in! Supersnygga lampfötter du fyndat förresten!
mvh Mamamekko

Persilja sa...

Det ska naturligtvis vara nåt storblommig från60 eller 70-tal. Det skulle vara snyggt. Eller så nåt stormönstrat marimekkotyg. Snygga lampfötter!!!

Veras hem sa...

Maria-Jaså du hade tänkt besöka Coctail! De ligger ju lite off eg om man nu befinner sig mitt inne i city s a s.Ja, visst är det dyrt på t ex Myrorna o så, fast de håller ju till i centrala butiker, så de har väl hyror därefter.

Mariakoden-Vilken tapet är det?
Var ju tvungen att kika på deras hemsida(som f ö var väldigt fin)men kunde inte hitta ngn tapet som motsvarade dn beskrivning...hmm..

I'm so ready to go shopping! I'm waiting...
Gillar också Bygglov, o speciellt Mija Kinning, hon gör allt så bra och snyggt, ingé tok där inte.

Lotten-60kr var inte fy skam det heller, jag hade nog köpt dem..Fast man har ju inte alltid plats:-((

Mamamekko- Ja, kolla in den byrån!
Jag vill hemskt gärna ha den jag med, men jag vet inte var!

Persilja-Något tyg i den stilen är vad jag sett framför mig...Har du nåt jag kan köpa av dig? *blink blink*

Anonym sa...

Hejsan!Vilken läcker blogg du har!:)Memrica