18 april 2008

Förvaring fredag

Då var det fredag, bästa dagen på hela veckan om ni frågar mig!

Idag visar jag matrummet och kökssoffan som är så praktisk.Under sittlocket finns värsta utrymmet för massor av saker.Jag har valt att ha inredningsprylar där.Ni vet, man samlar på sig och när man tröttnat eller helt enkelt inte har plats framme för allt, då är det bra att ha en plats där man kan samla allt.Upp med locket och ned med prylar eller opp för den delen också.Man kanske vill byta om ibland och variera sig.Tidigare hade jag allt utspritt på olika ställen, men under sofflocket var det nästan tomt, oj herregud, ett tomt utrymme!! Visste knappt att vi hade det.Perfekt för förvaring!


Ja, eg skulle jag ju inte visa alla mina barn såhär, men om jag vill visa tavellisterna som de står på, då följer de liksom med.Fyra tavellister från Village sitter på en kortvägg bredvid kökssoffan.Där samlas alla skol- och dagisfoton i enhetliga ramar, lite kokböcker, teckningar och annat trevligt pyssel.Allt gjort av barnhänder.Att visa det käraste man har såhär samlat gillar jag.Utspridda foton finns inte hemma hos oss, det blir snyggare med mycket på ett ställe och sedan smacka på där istället.M a o förvaring på tavellister är super!

3 kommentarer:

Persilja sa...

1: Såna fantastiskt vackra ögon på barnen!!! Man smääälter juh!!!
Jag gillar det där att samla bilderna. Håller med om att samlingen ger mer! IKEAS vita tavellister har jag säkert 20 stycken av!!!

2: Jag har ocksp tom kökssoffa, förutom två röda hissgardiner. Men din idé med inredningsprylar var ju smart. Har funderat på hushållsrullar men de vill man komma åt för ofta, din idé var jättesmart! Slipper man leta!

Maria sa...

Hej!
Här är också huset fullt av tavellister. det bästa med dem är ju att man kan flytta om och byta plats på tavlor och prylar hursomhelst.
Roligt att de barnen gjort har sådan fin plats att vara på...

Veras hem sa...

Persilja-Ja, grabbarna är ljuvliga:-)
Tavellister är en super-uppfinning.

Maria-Ja, det är ju det som är så bra.Det barnen gör blir ju fina konstverk när de får hålla ihop sådär.