02 maj 2008

Sista inlägget för idag


Maken & äldsta sonen är i Danmark på fotbollscup och jag är hemma med W & lilla W ända till söndag.
Vi fredagsmyser med godis och hallonläsk och lite bra på TV.

Idag har jag också sålt vår säng som jag haft på annons hur länge som helst! Imorgon bär det av och köps ben till resårmadrasserna, spånskiva och vadd till en ny sänggavel.Vill ha vitt tyg på gaveln, men var hittar man vitt tyg? Allt är ju mönstrat! Eller har ni några bra förslag på vilket tyg man ska ha, skulle vara fint med Elefanttyget från Svenskt Tenn i gult...mmm....eller hur? Jaja, men det är för dyrt, så det får bli något annat.
Väggarna är ljusgrå nu, men jag vill måla vitt och allt ska sedan ha en vit bas och sedan klatschas till med färg.Vad tror ni om det?

2 kommentarer:

anna sa...

Det blir säkert ättefint även om jag älskade ditt sovrum redan innan.

Åhlens har fina helvita tyger, både i linne och annat.

Jag har fuskfårskinn i grått på min sänggavel och det har varit perfekt fast jag funderar på att byta ut det mitt vitt likadant då jag målar om i sovrummet. Vi får se.

Lycka till med sovrumsprojektet!

Förresten, när får vi se hur vardagsrummet blev? *ler snällt och nyfiket*

Ha en bra helg!

Veras hem sa...

Anna-Tack vad du är gullig!
Nu är sängen borta alla fall och ben har skruvats på.Skulle köpa spånskiva(himmel vad tunga de är), men eländet gick inte in i bilen:-(
jag ville ju ha klart det tills maken kommer sent ikväll, men får böja mig..Jaha, har Åhléns vitt tyg?! Har aldrig observerat det eftersom jag heller inte letat efter det.Tack för tipset!
Fuskfårskinn är inte dumt, det är ju bra att man kan byta ut och välja efter smaken just nu*ler*

Jadu, v-rummet...fortfarande står eländesskåpet "ivägen", det som väger sina kilon.Det ska på utlåning till svåger, och innan de har hämtat det kan vi inte möblera om eller göra ett dugg.Sofforna har vi haft ett tag nu och det är mer än rörigt.I promise, det kommer EFTER-bilder nån gång!