22 juni 2008

Mera sovrum

Det var något som fattades...jo, tyg bakom sängen!
När FL var här frågade jag vad de tyckte, tyg eller inte tyg.De tyckte tyg och det fina fina gröna påslakanet jag fick av av Persilja hamnade snabbt på väggen igen! Grönt och gult har jag bestämt att det ska vara just nu, det är så fräscht och krispigt.Jag stortrivs i sovrummet nu efter "remejken" och upptäcker att jag dras in dit hela tiden.Då har man nog gjort rätt och hamnat rätt.Jag tror det är allt det vita som jag dras till, ljuset och det fräscha i vitt.
Gul-och vitrandig matta hittade jag till fyndpris på IKEA, 39:-!! Så billigt att det inte gick att låta bli..

13 kommentarer:

Mikke sa...

Tyget gjorde sig riktigt bra där bakom! Finfint helt enkelt!

Lotten sa...

Oj, vad fint det blev med tyget;-) Jag håller med om att färgvalet känns krispigt.... det kan ju behövas när inte vädret är det bästa!

Grattis till den fina tavelvinsten oxå!

Lotten

Fröken L sa...

Snyggt! Ser verkligen fräscht ut tillsammans med det vita :)

tindra som jag sa...

jättesnyggt. Jag gillar textiler i 70tals stil.

/tindra som jag

anna sa...

Superfräscht utan tvekan!!!

Maria sa...

Supersnyggt med det gröna påslakanet! De randiga mattorna från IKEA är super de me, höll i en grön sist jag var där, men tyvärr kom den inte med hem...får nog ta en vända till!

Isabelle sa...

Skulle också behöva göra en "remajk" i sovrummet. Såå trött på detta trista rum, som inte alls motsvarar resten av huset. Tror faktiskt inte jag blir nöjd förrän jag bytt golvet, eller åtminstone målat det. Hmm... får filura lite och se om det hinns med i sommar. Annars får det bli till hösten. Ni ser ut att ha det mysigt i alla fall. Gult och grönt är en härlig kombination! Kram kram och trevlig vecka!!!

martina sa...

Vilket coolt tyg! Jag förstår att du föll för köket och det gör sig ännu finare i verkligheten. Det har blivit fotat till en katalog! Kaklet är konkavt och det ser man ju inte!

Kardemomme sa...

Ååååå!!!! For et fint stoff!!!!Er det virkelig et dynetrekk!!!
Utrolig lekkert ble det i hvertfall..
Jeg har det også med å henge opp tyger overalt..Jeg har problemer med bilder...greier aldri å finne noen jeg liker over lengre tid. Derfor bruker jeg stoffer som skiftes ut etter sesong og humør!
Gult og grønt er frescht!!!!

Linda sa...

snyggt!

Persilja sa...

Men vad kul att se det på plats! Känner mig som hemma då vi ju också har ett sånt på väggen. Dock mycket snyggare hos dig som har vita väggar. Jag har hängt upp det i väntan på att de beiga fula tapeterna ska bli annat...Gult till bara GÖR det!!!

Mamamekko / Vit design sa...

Åå så fräscht, åå så snyggt! Älskar gult! Tyget/påslakanet är verkligen en härlig färgklick. Är ute efter en sån väckarklocka du har...visst är det ikea? isåfall har den utgått r sortimentet, å det är ju typsikt =)
Kram Mamamekko

Carola sa...

Jätteläckert med tyget! Hur satte du upp det?