17 juni 2008

Nygammal möbel

Det här vita sängbordet/sidobordet köpte jag för åratal sen på marinens överskottslager, 2 st för 50kr eller nå´t sån´t.De målades direkt vita och tjänstgjorde som sängbord också ett tag, sen har de stått på vinden och varit en runda på barnrummet.Av en slump ställde jag den här innan jag hade tänkt ställa upp den på vinden igen, men upptäckte att den stod ganska bra där, vid en vägg i matrummet.Där gör den ingen skada och när runda spetsduken åkte på med en vas pioner ovanpå kändes det helt rätt.


Vad jag funderar på nu är om jag ska tapetsera ovansidan med den gulblommiga tapeten och sedan lacka över, vad tror ni om det? Det är sån´t som jag går runt och funderar på (tankenivån är rätt hög ibland..)


6 kommentarer:

Mys liv och hem sa...

Jag tror att det blir skitfint med den gula tapeten på.Snyggt!Ha de´!

Anonym sa...

Vilket fynd! jag tycler helt klart att du ska sätta tapet på..det gör dem lite extra speciella!
Ha det bra!
/anna.a/dromhem.blogg.se

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Kul att saker ibland finner sin plats av en ren slump! Jag o pojkvännen håller just på att tapetsera hans vardagsrumsbord, det blir ju jättefint och det tycker jag absolut du ska våga dig på:D Vilka underbara blommor som står i vasen! Ha en fin midsommar!

Karin sa...

Det skulle nog bli fint men jag tycker de är fina som de är nu också.

Kardemomme sa...

Siden jeg har dilla på gult for tiden ser jeg for meg at det kan bli lekkert!! Du har jo så mange supre vaser i fine farger som sikkert blir lekre til den gule tapeten..
Gjør det da vel..og legg ut bilder etterpå ;D

Matilda sa...

Hej!
Jag har också ett litet sidobord med vattenskadad skiva som jag funderat på att tapetsera... Hur gör man?! Är det någon som har tips på hur man får det hyfsat spilltåligt/hållbart? Vilken slags tapet,klister och lack ska man använda? Tack så mycket på förhand!