11 juni 2008

Sovrummet

har blivit vitmålat, träpersienn utbytt mot en vit vanlig rullgardin, min hjort-krok har hamnat på väggen(äntligen!), sänggaveln såld(den gamla kökssoffan vi tidigare sov i) byrån vi tidigare hade i vardagsrummet föll på plats även den i sovrummet och runda förvaringsbord från Kartell/Componibili inköpta.Såhär blev det:
Fördelen med allt det vita är att man kan ändra sig hur mkt som helst efter vilken färg man vill lägga till! Just nu grönt o gult, kanske det blir rosa o rött eller
turkost o grönt?
Kan ni se att det är en hjortkrok till höger i bild? Det hänger lite smycken på så det är nog inte så lätt att se vad det är.

11 kommentarer:

martina sa...

Jag hoppas du är nöjd med kartellborden, du har väl redan upptäckt vilka dammsamlare dem är va?! fast vad gör det när dem är snygga. Jag ska köpa en vit rullgardin till sovrummet mått 220 måste man kanske måttbeställa... Var är din i från?!

Veras hem sa...

Från IKEA.Är det standardmått så finns det nog lite varstans, men 220 bredd låter nog som beställningsvara...jag sydde en rullgardin(samma som köket)till matrummet med 210 i bredd.Det fanns givetvis inte att få tag i..Gäller bara då att välja rätt tyg som man kan använda att "lägga".Direkt märktes att damm lägger sig så fint så på ovansidan, men vad gör det? *S*

Victoria sa...

Haha, ja där kan man gå och torka damm, men som ni säger - vad gör det, de är ju ruskigt snygga ;D! Och vad skådar mitt öga - är det lampan LAMPAN ovanpå kanske?
Kul att du är tillbaka på banan, har saknat dina inlägg.

Maria sa...

Hej!
Sommarfräscht och ljust i ert sovrum! Kanske ett fint tyg a' la Kicki på väggen bakom sängen nu...

Maria sa...

Glömde säga att de där sängborden är så coola!

anna sa...

fräscht!!!

Sängborden tillhör mina drömmöbler, så snygga!

Lott*n*tott sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lotten sa...

Åhh så fint du har fixat i både vardagsrum och sovrum! Jag kan bara säga att jag är grymt avundsjuk på sängborden.... spelar roll om de samlar damm... dom är ju bara såå snygga! Ser fram emot reportaget i FL ;-)

Kram Lotten

Hilajn sa...

Fint det blev.

m a r i a k o d e n sa...

Hej.....jag skäms....;)
NU först såg jag din utmaning.....Jag har läst din men reagerade inte på att du utmanat mig...förlåt;)
Å ändå är jag in här typ varje dag....
Så nu har FL åkt hem?? Hoppas det gick bra! Längtar redan till jag får läsa om dig!

Vad snyggt ni har det!! I Like!!!!
=)

Ha det bra....nu ska jag lägga mig, vi har barnkalas i morgon för en massa dagiskompisar....kl 11!!! =O
Skönt att ha det gjort sen....=)

Kram å gonatt från Norrland! ;)

Sandra / Vit design sa...

Vad snyggt det blev med kartell som sängbord! Håller med att det är enkelt att variera när man har en vit bas. Kram Sandra