25 augusti 2008

IKEA

IKEA-katalogen har stötts och blötts i snart var och varannan blogg och tidning som har något som helst intresse i ämnet hem.Jag tyckte det inte fanns något direkt banbrytande, utan allt kändes bekant och sådär IKEA-aktigt man direkt känner igen.
Det som jag tycker var den största nyheten är att de sänkt priset på det soffbord vi ska köpa, IMFORS, kostade tidigare 995:- och nu 799:- Tur att det var slut tidigare när jag skulle till att köpa det!(det är det fortfarande förresten...)

The new IKEA-catalogue has been blogged and written about almost everywhere.It wasn't really anything brand new in my eyes.The big news for me is that the coffee-table that we're going to buy now has a new lower price!

10 kommentarer:

anna sa...

Jag håller med dig om katalogen, har knappt orkat läsa den alls.

Samma soffbord som jag vill ha :)

☆Cel'Dara☆ sa...

Hej hej!
Du har fått en liten utmärkelse från mig. :-)
Kolla här: http://celdara.blogspot.com/2008/08/tjoho-vad-glad-jag-r.html

Retro Elephant sa...

Vilken tur, jag har också funderat på att köpa det bordet. Shysst prissänkning. Tråkigt att den nya katalogen var lite "slät".
//Lina

Hildur - fixaodona sa...

Jag har inte ens fått nån IKEA-katalog ännu. Fast med tanke på alla omdömen jag har läst på bloggarna så verkar det inte som om jag har missat något... Vi får väl se när den dyker upp!

70 kvadrat sa...

En utmärkelse till dig finns på min sida!
Ha det gott!

Mamamekko / Vit design sa...

En utmärkelse finns hos mig med till dig =) Det där soffbordet är ju superfint, är sugen på det med. Fick Ikeakatalogen igår, den bläddrades snabbt igenomkan jag säga. Fann ingen direkt inspiration, eller några nya roliga produkter, trist. kram

Mamamekko / Vit design sa...

En utmärkelse finns hos mig med till dig =) Det där soffbordet är ju superfint, är sugen på det med. Fick Ikeakatalogen igår, den bläddrades snabbt igenomkan jag säga. Fann ingen direkt inspiration, eller några nya roliga produkter, trist. kram

Veras hem sa...

Anna-Soffbordet förstår jag att du gillar, det finns fler.IKEA kungens kurva har inte haft det i lager på läääänge.

Cel´dara-TACK TACK TACK

Retro elephant-Himla tur va?

Hildur-LAAAV your name, så fint!
Näe, du har inte missat ett dugg.De flesta nyheter var möbler som redan finns, men nu i amdra färger.

70 kvadrat- En till? Ni är alldeles underbara! TACK!

Mamamekko-ÅHHHH! TACK ännu en gång.Det är det här som gör det värt att blogga, alla ni som läser och skriver kommentarer!

martina sa...

När vi kollade på soffbord i höstas så hade vi det bordet som ett alternativ, så det gillar jag! Jag har aldrig sådan tur att dem sänker priset, isåfall bara efter jag redan har köpt det. Vår soffa tex hade dem ett erbjudande på och var 1500 kr billigare när vi redan köpt vår, sådant är störigt!

Tess sa...

Åh, jag blev så sur när jag såg det! =( Jag köpte bordet i våras och är sjukt nöjd med det som tur är. Tur att du inte hann köpa det då =)