28 september 2008

Back on track

Jobb, barn, hem, läxor och fotboll.Ungefär så ser det ut.Det har liksom inte funnits tid och framförallt ork att sitta vid datorn, annat än på jobbet.Lusten till att blogga måste infinna sig och nu är det dags för ett inlägg!

Har nog nämnt att Åhléns är en av mina favoritaffärer, och denna gång hittade jag fina örngott som livar upp de i övrigt vita påslakan vi alltid har.Klövergröna med några små fyrklöver utspridda.Även digitalklockan är ett nytt fynd på REA.Tyvärr är det ingen väckarklocka, utan bara en klocka.


Work, the kids, the home, homework and soccer.Haven't had the time nor the inspiration to be in front of the computer, only when I work.But now it's time to make a post! Welcome back everyone!

The pillowcases are new, just what I like, very 70's.Also the clock is new, a bargain on sale.Unfortunately it's not an alarmclock, it's just a clock.5 kommentarer:

Victoria sa...

Kul att du är tillbaka! Gillar verkligen örngottet och klockan, har haft en likadan som tyvärr slutat fungera. Får nog bege mig till Åhléns under morgondagen ;-D!

Perislja sa...

Och tyget hänger kvar ser jag! ;D
Såg det i blått på en loppis idag, men lämnade det. Det var klart snyggare i grönt! Digitalklockan var jättefin! Fyrklöverkuddarna också! Kul att du slängt in ett inlägg. Har kikat in ett par gånger i veckan...

Lotten sa...

Dom örngotten har jag oxå köpt upp mig på.... klockan var ju väldigt fin! Kul att du är till baka!!
Kram Lotten

Mia sa...

Vilka fina örngott! På de sover man nog gott kan jag tänka mig ;)
Ha en bra vecka!

fingerspitz sa...

Så fint, grönt är verkligen en favorit.

ja och så välkommen tillbaka.