09 november 2008

Christmas-feeling

Det bloggas en del om julkänsla.För mig är den sådär just nu.Men jag tycker om julen och att pynta. Jag gillar Benita och hennes julstyling.
Mest vitt och med inslag av lite mera oväntade "jul"färger, turkos, äppelgrön, rosa osv. Kolla in hennes julgran från förra året.Underbar!
När börjar du och hur traditionell är du?

Village finns små träbokstäver i vitt och rött som bildar GOD JUL.De vita har varit lite svåra att få tag på, så jag ringde Village ganska tidigt och bad att få undanlagda när de dyker upp.I fredag kunde jag gå och köpa dem! DÅ kom min julkänsla och lusten att börja pynta redan nu.
Tidigare har jag hoppat över affärernas julhyllor, men idag var jag på Rusta och det kliade i fingrarna! Köpte en knallturkos julgransspira och röda flugsvampar som är ca 7cm höga.Väldigt söta och passar ju inte bara på julen.
Closer and closer to Christmas.Found these Christmas-letters in white wood at Village.They've been difficult to get hold of because they've always been sold out, but this time I was lucky.They gave me that Christmas-feeling!

9 kommentarer:

Lotten sa...

Jag brukar inte pynta så hemskt mycket innan det är jul.... adventstakar och julstjärnor kommer förstås upp tidigare men annars kommer granen och allt det andra först dagarna före jul!

Bokstäverna var jättefina! Flugsvamparna var jag ju nyfiken på... är det sådana med ståltråd som man sticker ned i mossa eller fristående ?

Kram Lotten

Guttemamma sa...

Akkurat kjøpt meg bokstaver med OD JUL jeg, liker de SÅ godt!!

Karin sa...

Var är alla snygga vaser från?

Vera med flera sa...

Åå vad fina de var bokstäverna!

Maria sa...

Jag är sugen på att snart börja, men känns lite förbjudet att smygstarta. Tänkte kanske bara hänga upp min nya lila julstjärna i ett fönster...
I år är jag sugen på en mer pastellig jul, med rött kombinerat med rosa och turkos och glada färger. Får se hur det blir eftersom jag inte tänkt handla en massa nytt...men kankse göra lite pynt

Veras hem sa...

Lotten-Ja, jag är riktig nöjd med bokstäverna.Försökte förra året, men det var slut:(
Svamparna är i keramik(?)med vit fot och röd hatt m prickar på.Jättesöta och fristående.

Guttemamma-Visst är de fina?!
Tack!

Karin-Nu ska vi se...den röda är
från Village, gula från nån sån där skräpbutik, den orangea
Designtorget och den lilla kurviga i orange från Åhléns.Den rosa i bakgrunden är en marimekko-skål.

Vera(fint namn!)m fl-Jag är verkligen nöjd!

Maria-Jag är också sugen på andra julfärger än det vanliga..Hos mig kommer nog det mesta upp vid advent.Nä, d går inte att handla nytt varje jul.Man har ju faktiskt en hel del!

Victoria sa...

Vilka fina bokstäver! Och flugsvamparna blev jag också nyfiken på ;D! Är inte ett dugg traditionell tror jag, varken i färger eller pynt, har däremot en William som vill ha allt exakt som det har varit tidigare och som gärna hade haft hela huset fyllt med blinkande ljusdekorationer och tomtar: Men nej säger mamma :D!

anna sa...

Jättefina bokstäver, har sett dem i andra ord oxå, skapar habegär.

Lisa sa...

Är helt på din linje ang. julpyntet. Visst är det väl härligt med jul? Många tycker att det bara är jobbigt. Missa inte tävlingen på min sida...