05 november 2008

Christmas-shopping?

Happystore är en rolig nätbutik med en massa fina saker man inte visste man behövde! Bra priser överlag och jag hittade en massa fina saker jag vill ge bort i julklapp! Eller ha själv förresten.Catalina Estrada gör tavlor som man gärna vill ha hemma, alla fall jag. Medans man sparar kan man istället köpa fina pappersark att rama in, 50x70 för 29kr. Det finns många olika motiv att välja bland.En inramad sådan blir både en billig & fin klapp!En väckarklocka i retro-modell för 149kr, finns även i vitt.Vem vill inte ha en?Ren-ljus i olika färger för 59kr. Till en fröken eller som gå-bort-present?

Vi är många som gillar barbapappa.Wallstickers för 250kr och då får du 36 st! Fint för småfolk.Om du inte redan slutat att köpa plastpåsar i mataffären, så gör det nu! Det finns många fina matkassar att köpa.Det är faktiskt också lite roligare att bära omkring en sån här fin. För 129kr blir den din för alltid.

Butiken kan man också besöka i Skrapan-gallerian på Götgatan.At Happystore.se you can find so many great and affordable gifts.Or to keep for yourself.Their page can also be read in english.

Bilder: Alla från Happystore.se

4 kommentarer:

Lotten sa...

Jättefina saker! Dom där pappersarken har jag ett par hemma som blivit liggande. Kanske dags att jag gör något av dem....

Ha en skön dag! Kram Lotten

Veras hem sa...

Lotten-Du har såna? D fanns förut på Åhléns, men köpte jag? Nix:(
Fint A du fick! Jag fick också en bokstav idag, ett plåt-K från USA.Skickat av en swapping-friend.
Kram!

Mys liv och hem sa...

Häftiga grejer.Klockan finns på rusta för 59:-...Ha det gott

Veras hem sa...

My- Har sett den på Rusta, den är inte exakt likadan, den är faktiskt inte ens lika fin, tycker jag.. :)
Den på Rusta har 3 "fönster" istället för 2, men det är en skillnad på 100 spänn!