30 januari 2009

Spring?

Nu längtar jag efter våren! När butikerna fylls med tulpaner, körsbärskvistar och allehanda vårlökar! Köpte tulpanlökar att ha i kruka, mörkt lila, blir nog mitt
första inköp nånsin i lila.

Så var det äntligen fredag igen också. Skönt. Maken och stora killen är i Lettland på fotbollsturnering, så det är jag och lilla och stora W som får klara oss själva i helgen.Fredagstacos och film är på kvällsagendan. Vad gör ni?


I want the spring to arrive now! Love all the tulips and other springflowers that explodes in grocery stores, markets and shops.Couldn't resist to bring home some spring, soon to be darkpurple tulips.Must be the first I've bought in purple-ever.

3 kommentarer:

Lotten sa...

Mmm vad härligt med tulpaner... jag har ännu inte köpt några! Men när jag har röjt och städat och rensat så blir det ett jättefång med tulpaner;-) Ikväll blir det korv med bröd och mys i soffan... kanske någon turnering på Wii-sport!

Ha en skön helg!
Kram Lotten

Rikke sa...

Det er så koselig med tulipanløk! Jeg har en drøm om å få reise til Nederland og se blomstringen på plantasjene. Har ikke sett løker i potte her jeg bor i Norge, men håper det finnes=)

Victoria sa...

Köpte pärlhyacinter förra veckan - men de har inte slagit ut än - har inte sett att de hade tulpanlökar! Du ska se att detta bara är början på lila inköp ;D!