29 mars 2009

IKEA and vintagefabric

Igår blev det en snabbistur till IKEA. Vilken bra dag jag valde sen! Lönehelg och lördag. Tur att de har kassor med självscanning. Fick dock höra att det skulle försvinna för att deras svinn blir så stort. Vet inte hur betrodd källan är, men trist vore det isåfall.
Hursomhelst, det blev äntligen soffbordet Imfors, som jag trånat efter en liten tidTyget Hedvig av Nina Jobs med stora klöver på är alltid slut när jag är där och letar efter tyget. Men jag hade turen med mig och fick nästan 3m av de typ 4m som fanns kvar överhuvudtaget! Kommer nog hamna på vår sovrumsvägg.

Åkte sen förbi "vår" mataffär där många skolklasser och idrottsföreningar har loppisförsäljning ibland.Där kan man ibland fynda och en tjuga för detta tygstycke kändes humant
Yesterday was Saturday and I took a quickie to IKEA. Bought the coffeetable Imfors I've had in my thoughts for a while. Also the fabric Hedvig, design Nina Jobs, followed me home. It's been sold out everytime I visit IKEA, but this time I got it!
The bottompicture is a vintagefabric I found in a thriftstand outside our grocery-store.It was a nice weekend.

4 kommentarer:

Lotten sa...

Ett sådant soffbord har vi med! Det är jättefint!
Vilket fynd tyget du köpte var! Det är ett sådant jag har en liten bit kvar av.... jag sydde lite små necessärer av det.

Ha en bra kväll! Kram Lotten

makiato sa...

Det röda tyget var ett riktigt fynd!

lycke sa...

Båda tygerna var helt superfina! Hade ingen aning om att de hade klöver på Ikea?! Vill åka dit snart för jag har spanat in lite utelampor, men vet ej om de fått in dem ännu..

Kram Lycke

Lena sa...

Det röda tyget är jag rikigt avundsjuk på! Vilket fynd.