04 april 2009

A winning bid

Jag har vunnit! Ingen tävling tyvärr, men däremot en budgivning på Tradera.Intresset var rätt lågt så jag var den enda som hade budat sedan några dagar tillbaka.Tur för mig.


En väggbumling! Jag tror att det är en av mina favoritlampor faktiskt.Det kanske är det om hjärtat bultar lite xtra när jag ser en..? Hur som haver, den ska INTE fortsätta vara guldig utan bli troligtvis Hammarbygrön/gräsgrön och sitta i något av killarnas rum.Sänglampor är något som behövs sen när rummen blir klara.Vad jag fick betala? 204kr, det var väl helt OK för en bumling?I won a bid at Tradera (E-bay)! The lamp above, a Bumling for the wall. When I get it it won't be goldy anymore, probably grass-green and for one of the boys' bedroom.


Bild: Säljarens på Tradera

17 kommentarer:

Hildur sa...

Det var ett riktigt bra pris! Även mitt hjärta klappar lite extra för Bumlingarna. Skulle vilja ha en golvmodell... Tack för din röst, om jag inte redan sagt det. ;-) Trevlig helg!

Lotten sa...

Wow! Jag spanade faktiskt på den häromdagen... tyckte det var ett bra pris! Grattis!

Kram Lotten

Simon sa...

Mycket fin blogg!

Home No.1 sa...

Hej där!
Titta in till mig jag har en utlottning/tävling där du kan vinna fin fina priser från min webbutik Home No.1.
Kram Annica på Home No.1

Krickelin-Krickelin sa...

Bra köp, helt rätt att spraya den grön. Kommer bli snyggt.

essko sa...

Vilken fining!!Grattis!

Jonna sa...

hej jätte fin blogg! vart får du din insperation ifrån? glad påsk!

Victoria sa...

Vilket fynd du gjort - den kommer att bli supersnygg i grönt! Ska bli så kul att se ditt hem när det är klart. Ha en riktigt skön påsk med din familj! Själv ska jag njuta av några lediga dagar efter en hektiskt vecka!

hatte och matte sa...

Så fin den är! Du som verkar vara lite lampintresserad, jag skulle vilja ha en typ bumling fast i golvlampa, behöver inte vara just bumling. Har du tips på vad jag kan söka på nätet, typ namn på andra sorter eller finns bumlingen som golvlampa? Har en jättefin orange fåtölj som jag vill ha en läslampa till.

Veras hem sa...

Hildur- Ja, bumlingar är ngt speciellt..det var givet att rösta på dig, även denna andra gång. Tycker övriga inte var så speciella.

Lotten- Tack! Känner mig nöjd.

Simon- TACK så mycket!

Home no 1- Ska checka in!

Krickelin-Krickelin- Tror också grön blir perfekt!

Essko- Känner mih mer o mer nöjd med köpet!

Jonna- Tack vad snäll du är!
Inspiration hittar jag på andra bloggar, tidningar/böcker, när jag är ute o rör mig bland folk osv

Victoria-Ha en riktigt skön påsk du med tillsammans med familjem. Lite långledigt sitter aldrig fel.
/Kram

Hatte & Matte- Ja, bumlingar finns som golvlampor! Se mitt inlägg lite längre ned. Tradera & Blocket är väl bäst att kolla. Loppisar kanske också man kan ha tur, men det beror nog på var du bor.Bumlingen har en släkting som heter typ Knubbling eller så, men det finns säkert fler look-a-likes.

hatte och matte sa...

Hej! Jag tittade på länkarna, en av dom på Tradera såg både riktigt billig och bra ut, så den får det nog bli. Hemskt snällt av dig att leta upp några lampor!

Got to get var en drömgruva, dyrt dock men titta är ju gratis.=) Jag skulle vilja ha en Pija-lampa, men dom är inte billiga.

Plåtburken med äpplena har jag fått i present, men märket är House Doctor. Jag har försökt googla efter den men hittar inte. Men det finns säkert någon återförsäljare där du bor!?
//Camilla

lycke sa...

Såg en till sån där liten guldbumling på tradera nu, men minns ej om det var vägg- eller bordslampa...finfina!!!

Påskkram, Lycke

Y sa...

fin blog och grattis till fyndet! vi har två guldbumlingar osm sänglampor. Jättefina! Knubblingen kommer också från atelje lyktan och både knubblingen och bumlingen är designade av Anders Persson.
/Y lampgalning och glad ägare av tre bumlingar och en knubbling golvlampa.

Karin sa...

Jättesnygg, eller jag tror grönt gör den mer rättvisa :)

Glad påsk!

Kaspara sa...

Grattis! Den blir sikkert flott grønn! Den andre brune bumlingen du hadde handlet, ble jo virkelig fin med en makeover. Dette er utrolig herlige lamper!
Ha en fin dag! Hilsen kaspara

Åsa sa...

Tycker din sida innehåller många fantstiskt fina och roliga saker, så jag hoppas det är okej att jag länkade från min!

Victoria sa...

Hallå du, är du upptagen med renoveringen eller var håller du hus? Saknar dig! Kram Victoria