12 augusti 2009

Eames on the wall

Nu har Hang-it-all blivit uppsatt på väggen i nya hallen. Vi är väl klara inne med
allt, men det verkar ta lika lång tid att sätta upp hyllor, krokar, tavlor och dutta med kuddar o sånt där också! Det är bara det att vi måste vara helt säkra på var saker & ting ska sitta innan man börjar borra stora hål i de fina, vita, släta väggarna...Ovanför ska IKEA:s vita Lack-hylla sitta och något att sitta på ska också dit.Finally Hang-it-all is on the wall of the new entrance.

8 kommentarer:

UpsalaEkeby sa...

Vad fin hängaren blev när den kom upp!!

Jag är ju själv väldigt förtjust i paret Eames design, inte minst deras olika stolar, som jag visat på min blogg.

Har (än så länge) inte någon Hang-it-all, men den kommer nog så småningom!!

Får trösta mig med att jag fick 4 stycken underlägg att ställa glas på från MoMa i New York, med olika Eames-stolar på, av en kompis :)

Hildur sa...

Känner igen det där... med nya "ohålade" väggar vill man tänka både en och två gånger innan man använder hammare eller borrmaskin. Den hängaren är underbar! Lekfull... precis som jag vill ha det. Och förresten. Tack för ditt svar om sprayfärgerna. :-)

Sara sa...

ÅÅÅÅÅ va fint, så snyggt med alla färger mot den vita väggen.

Sara sa...

Hängaren är riktigt snygg, en härlig färgklick! Känner igen det där att inte vilja göra hål i väggarna, min sambo är likadan. Så fort jag hittar på nåt inredningsprojekt är första frågan hur många hål i väggen det blir. :)

Re-dizain sa...

Läcker är den och en hel vägg kan lysas upp av den! Fint kommer det bli med vit hylla och kanske lite virkade korgar i olika färger?

Mrs Lucky sa...

Hang it all måste vara bland det snyggaste som gjorts. Måste börja spara till en egen. pronto.

Veras hem sa...

Upsala Ekeby- Jag hade aldrig tagit mig råd om inte Re-Dizain hade efterfrågat en sambeställning, mer än halva priset blev det då.

Hildur- Ja, det tar emot att borra & spika i nya fina väggar..

Sara- En riktig karamell bara som den är. Nu ska det väl hänga en massa kläder på där så småningom också....då syns den ju knappt:(

ReDizain- Du har inte satt upp din än? *s* Det tog sin lilla tid för mig med. Låter som en fin idé med korgar i samstämda färger på hyllan..

Mrs Lucky- Man kan undra hur de kom på att den skulle se ut sådär? Men snygg e den, håller med!

Anonym sa...

Hej!

Vad fint det blev med Hang it all på väggen. Jag vill bara i all välmening tala om att det finns en hel del kopior på Hang it all i omlopp. Bl.a. säljs de på Tradera. Det är ju helt OK att köpa en kopia, men då ska man ju veta om att det är en kopia och inte tro att man betalar för ett original. (Min mamma klickade hem en kopia på Tradera men trodde att hon fick ett original, hon blev jättebesviken men vi lyckades stoppa betalningen till säljaren och returnera hängaren). Kopian har ju aldrig ett andrahandsvärde på samma sätt som originalet. Orginalet tillverkas av Vitra och inget annat. Färgställningen på din Hang it all är inte densamma som Vitras hängare och tyvärr låter priset lite misstänkt.... Om du har fått en kopia utan att du visste om det så tycker jag att du ska ta kontakt med försäljaren och reklamera.

Lycka till! J