30 oktober 2009

Help!

Nu behöver jag lite hjälp från er därute! Ni som ser med andra ögon det jag inte ser.
Det börjar närma sig tapetsering på ett par väggsnuttar därnere. Vår målare har påbörjat bredspackling av alla ytorna som sedan ska målas vita. Tapetsera ska jag sedan göra, men nu är jag osäker på vilken! Där kommer ni in. Tapet är vald, Vårklocka/Josef Frank. Nu är frågan svart eller vit?


Här är snutten vid trappan som ska få tapet. Precis nedanför trappan finns ett sovrum till vänster och mittemot tvättstugan. Dessa väggsnuttar ska även de få tapet.
Men nu när det är spacklat så blir jag osäker..jag hade bestämt mig för den svarta Vårklocka, men nu när jag ser spacklet som är (mörkt)grått så känns det lite dunkelt.


Det här är väggen mittemot trappan som även den ska få tapet


Ja, vad tycker du? Svart eller vitt? Gärna kommentarer!
Svart vårklocka


Vit vårklocka
Now I'm not sure anymore. The walls above will be wallpapered any day now. The thing is that I can't decide which one!!? The black or white? I'm afraid it's going to be kind of dark with the black one, the one I decided before. Help!

15 kommentarer:

Maria sa...

Uhh, det er ikke helt let.
Men tanke på lys, tror jeg at jeg ville vælge den hvide baggrund. men den med sort baggrund, synes jeg bare giver mere personlighed....

Jeg er vist ikke til den store hjælpe her.

KH Maria.

missdeko sa...

min första åsikt var den vita, för att ytan kändes mörk. Men kan du få in mkt belysning så tror jag den svarta kommer ge en större "wow-känsla". Och bryta fint mot trappan, (som är vit?)

Kattching sa...

jag tänker vitt om du vill ha det luftigt och ljust. mörk tapet blir mer effektfullt (som nån skrev i en tidigare kommentar.)
men, jag skulle nog välja vit! :)

Mys liv och hem sa...

Jag skulle ha tagit den svarta.Ha det gott

Y sa...

mina föräldrar har den vita i en liten gästtoalett med gult golv. I trånga utrymmen tror jag på den ljusa även om jag egentligen gillar den mörka mer. Vilket du än väljer kommer det bli snyggt!

dagenskreativa sa...

Min röst faller på den svarta:)

Alla bäckar små sa...

Jag skulle välja den vita!

folkmyself sa...

White one will look better!

Skomakarstugan sa...

Oj, vad svårt! Jag har alltid gillat den svarta, men den vita var ju inte helt fel heller...
Men jag föreslår nog den svarta!
/Annica.

Julia sa...

Vit! Jag har den i min hall och den gör mig lycklig varje dag. :)

Lotten sa...

Jag skulle satsa på den svarta!

Kraam

Erik & Nellie sa...

Verkligen delade åsikter. Jag lägger min röst på den vita eftersom jag tycker at den är "gladare" och ger en varm sommarkänsla. Lycka till med valet!

Kajsa sa...

Svart! Ger mer karaktär och bryter av mot trappan.

hatte och matte sa...

Den svarta! Den är snyggare tycker jag, och källare är lite mörka, känns det för mörkt får man kanske använda sig av belysning. Den vita är fin också men den är lite mer sommarstugekänsla. Lycka till vi får väl se resultatet? (Blir snyggt vad du än väljer)

Kajsa sa...

Ett tillägg från Kajsa här: Vi har den svarta i vårt kök, så jag erkänner att jag talar lite i egen sak när jag röstar på den... Tillsammans med vita köksskåp, ekbänkskiva och svartvitrutigt linoleumgolv så lyfter den verkligen köket!