08 december 2009

Anyhow...more gift ideas

Julklappstipsaren här igen!  Tänk vad skönt om man kan få juklapparna färdighandlade innan lucia! Jag slår ett slag för nätbutiker. Man hittar det mesta, bara man vet vad man ska ha. Själv har jag handlat lite på nätet, men det mesta i vanliga affärer. Nästan klar är jag också, den känslan är såå skön, för det är ganska stressande att springa runt när alla andra också gör det. Inne i stan (Stockholm för mig) går jag inte frivilligt. Jag går inte ut utan att veta var jag ska gå eller köpa. Allt som våra killar önskar sig och vad jag tänker köpa till resterande familj har jag redan planerat och sedan skrider vi till verket *S*  Har också följt mina egna klapptips jag gjort för IKEA, så det blir även hemmagjorda klappar.  Hur går det för dig?

Hos anyhow har jag själv hittat klappar, så här följer mina utvalda tips som kanske kan ge dig lite idéer om vad man kan hitta på. Det är väldigt enkelt att hitta finfina klappar under 150:-, ja faktiskt under 100-lappenChristmasgift-ideas again. This time from one of my favourite webshops, anyhow    Check it out.


7 kommentarer:

Ylva sa...

Åh, den där rymdraketen vet jag någon som skulle bli glad för här hemma! Jag har redan köpt en liknande robot också. På förpackningen stod det This is not a toy, for adult collectors only. Den har jag köpt till en kille som är tre år... Men snygg är den!
/ylva

Maria sa...

Jag var nära att klicka hem precis den där haren häromdagen, men så hejdade jag mig.
Jag har gjort nästan alla julklappsinköp nu och ska göra resten innan veckan är slut.

Lotten sa...

Mm jag älskar Elisabeth´s shop! Hon har såå mycket fint som jag mer än gärna skulle kunna tänka mig att klicka hem ;-)

Kraam Lotten

Milla sa...

Älskar Anyhow...
finns mycket fint och till bra pris på nätet...loppis är en guldgruva till jul. Återbruk=Glädje
Kram Milla:D

ingen fara på taket sa...

Jag har också köpt det mesta på nätet i år, de som fått mina pengar i år är bland annat Barnens bokklubb och Adlibris och favoritsaker.

Elisabeth - anyhow.se sa...

ÅH så där helt galet glad blev jag nu!!! :)
Inte nog med att du puffar för min shop å det grövsta - du gör det snyggt också!
Helt sanslöst hur go´du är!
Är det okej om jag sitter här en liten stund & gottar mig i ditt inlägg & de fin-fina kommentarerna? ;)

Hallakulle bygger bo sa...

Tack gode gud för nätshopping! Gjorde ett besök till city häromdagen och jag fick ångest så fort jag kom upp på Drottninggatan...