24 januari 2010

Working, studying, fixing

Tiden rasar iväg!  Kursen jag går i grafisk design och desktop tar mycket av min tid och lär så göra en liten tid framöver. InDesign, Photoshop och Illustrator är helt nytt för mig, så det krävs lite hjärnsnörp från min sida. Som om det inte var alldeles nog kunde jag ju inte låta bli att även hoppa på en kurs i Svensk Form- färg, ljus, rum. Jätteroligt! Visst ja, jag jobbar ju fortfarande också. Ungefär så ser det ut för mig. Men jag klagar inte, jag har ett mål att nå.

Vet ni vad jag går och väntar på nu? En litografi av Lisa Rinnevuo. Går härhemma och försöker hitta den ultimata fina platsen för den. Den måste ha det. Jag blev medlem hos Konst och Folk, ett alldeles superfint galleri på Hornsgatan. En kollega till mig hade shoppat loss därinne för sina julklappspengar och inspirerat mig att gå med. Som medlem får man välja en litografi bl a och sedan får man medlemspriser på övrig konst och inbjudningar till vernissager m.m    Så lite nöje får jag :)


litografi Mitzo / Lisa Rinnevuo
Well, hey folks. Time's flying away. The course I'm attending in graphic design / desktop publishing takes a whole lot of my time. I'm also attending a course in Swedish Form - colour, light, room   so imagine I'm busy!
But it's fun, so I'm not complaining at all.
The graphic above is a "gift" from a gallery that I just became a member of. It's there artclub and they have so much wonderful art.

3 kommentarer:

milla sa...

Det låter som en ganska rolig & stumulerande tid för dig även om du har fullt upp. Roligt när man hittar sina vägar till målet. Lycka till.Vad fin litografin av Lisa Rinnevuo är. Kram Milla

Elin sa...

Vad kul det låter! Hoppas att man får se dina verk snart!

Johanna sa...

Vilket grymt bra tips med medlemsskap i konst och form - jag har satt upp det på min önskelista till födelsedagen!

Grafisk design och desktop låter grymt kul också!