21 maj 2010

Converse en masse

Vi beställde converse hela familjen av svägerskan i USA. Där får man flera stycken för priset av ett par här hemma. De allra minsta är till den allra minsta kusinen som är 1 år. Tycker de är så snygga att se på när de är alldeles nya och fräscha. Därför får de vara med här. På inredningsbloggen.

5 kommentarer:

Camilla sa...

hihi Lucky you! Men altså, Converse er jo så fine at de blir en del av interiøret da, så derfor syns jeg de passer helt supert inn på en interiørblogg ;-) Hilsen Camilla, den lykkelige eier av ikke mindre enn 7 par :-p

Lotten sa...

Åhh vad härligt att kunna beställa så av systern ;-) Kanske skulle jag be mannens moster om en tjänst.... Jag skulle vilja ha ett par lila, gula och kanske råsa med ;-)

Visst platsar Converse i en inredningsblogg.... dom är ju såå grymt snygga!

Kraam Lotten

Sofia-Tingelings sa...

Åh, jag älskar dem i storlek små. Min äldsta son Gordon fick ett par bruna när han var 2 år och till min stora sorg har även son nummer två vuxit ur dem också.

viktoriaK sa...

Åh, vilka söta små skor!

till-vidas-ara sa...

Ja visst!!!! Jag har kvar mina gamla converse sedan dess förra storhetstid, hihi - finns på bild i gårdagens inlägg och jag gillar dem massa mer denna omgång användning :)))

Massa kram Lycke