29 juli 2010

Renhornet

Köpte ett renhorn från Tradera tidigare. Har gått o funderat på om jag skulle måla den eller inte. Sarah var den som fick mig att ta fram vita sprejburken med färg. Å jag håller med, den är mycket finare som vit.
Problemet är bara att jag inte vet var jag ska ha den. Maken tycker den är gräslig och grabbarna att den är läskig..suck. Jaja, någonstans hamnar den alla fall.


Det här är första sprejningen. Visar sen när den väl sitter någonstans.

8 kommentarer:

johanna sa...

om den inte var alltför dyr kanske du kan ha den nånstans på fasaden utomhus, där det inte regnar så mycket på den. (tills familjen lärt sig att uppskatta den ;o) )

Anonym sa...

De kommer att ändra sig när de ser resultatet,snyggt=)Jag gillar horn men då är jag också tvättäkta norrlänning=)Ha en mysig dag/Annica

lantliv etc sa...

Jepp, jag tror att jag håller med dig, jag har funderat att måla min men var lite tveksam hahahaha.

I Veras hus sa...

Johanna: Inte en dum idé, har ju en altan under tak. Tål att funderas på.

Annica: Dessvärre har de inte gjort det. Men jag får ofta min vilja igenom, så vi får se..hehehe.
Trodde norrlänningar var trötta på horn :)

Lantliv etc: Det blev faktiskt bättre. Lite fräschare måste jag säga.Det var så..benigt förut.

emma ::emmas designblogg:: sa...

Jag köpte också ett horn på loppis för ett tag sedan, och målade det vitt. Men det är samma här, sambon är inte så imponerad, så nu vet jag inte vart jag ska sätta det. Fast det lutar åt att det hamnar i sovrummet, sambon får väl blunda när han går och lägger sig. :)

I Veras hus sa...

Emma: JA! visst e det sovrummet det passar allra bäst i? Ska säga åt maken att blunda han med. Det är ju ändå ganska mörkt när man ska gå o lägga sig, eller hur?..

Carina sa...

Hi hi...här är en till som samlat på sig lite trofeer...kika in så får du se dem på min blogg :)

Mrs Lucky sa...

Snyggt!!! På tal om sovrum, påminn mig att jag ska berätta en riktigt rolig historia om det när vi ses nästa gång. Hehehe ;)