28 december 2010

Stjärnfynd

Ja. Här är jag igen. Innan nyår. Rätt inkonsekvent bloggare uppenbarligen. Men det får ni ta.

Jag köper aldrig julsaker innan jul, utan väntar till det blir rea och köper då på mig några småsaker som jag till nästa jul glömt att jag köpt och då blir det som nytt när det plockas fram. Rätt smart eller hur?
Dessa små pappersstjärnor är från Lagerhaus och är ett av några rea-fynd som gjorts sista veckan. De är inte så juliga heller och passade rätt bra in på en (fyndad) kvist från skogen. En till stor vit pappersstjärna med nio uddar blev det till halva priset, en lång tygvimpel på 3m, visserligen med rödaktiga tyger, men den funkar året om ute som inne. Kolla in Åhléns för dessa fynd. Brukar du fynda julsaker på rean?

4 kommentarer:

Ylva sa...

jag köper ofta julgrejer efter jul, idag stod jag och fingrade på ett gäng fina julkulor men fick tyvärr lägga tillbaks dem. Var inte lätt att ha med sig två barn i en affär där allt tycktes skört... Men jag ska tillbaka utan barn imorgon och då ska det bli både det ena och det andra hoppas jag.

HomeRiver sa...

Jag gillar att pyssla julsaker och gillar även när barnen gör det. Så mycket köpt blir det inte, utan det blir samma år efter år. Men i år ska jag städa julsakerna ordentligt innan jag packar ihop dem. Då kanske jag får inspiration till några reafynd ;)

Kajsa sa...

Precis sådana stjärnor försökte jag mig på att göra före jul, till min fyndade gren som jag har ovanpå pianot. Det gick inte så bra... Det får bli ett besök på Lagerhaus i stället - tack för tipset!

Anna-Johanna sa...

Jajamen! Kan inte låta bli! :)