31 juli 2007

Mönstrat & färgat

Åter på plats i hemmet och på jobbet.

Jag gillar ju mönstrat,färg & tyger,så jag tänkte bjuda på några sådana från mitt hem.En mild bakgrund och sedan kan man byta ut med textil,mönster och annat färgglatt som gör en glad!Vårt sovrum som har Mairo-tyget "Havstulpan" bakom sänggaveln.Härinne skall en makeover ske,sängen(som är en gammal utdragssoffa)skall säljas och vi gör en egen gavel som ska kläs med tyg,enkelt och fräscht,Ev.ska en tapet upp,men jag vet inte,man blir så begränsad då med färger och det blir svårare att enkelt göra om.


Hanna Wernings tyg "Djurträdgård" sitter bakom TV:n.Mönstret har många färger i sig som är lätta att plocka upp i detaljer runtomkring som vaser,kuddar,lyktor osv.Fast jag börjar känna mig lite mätt på många av hennes mönster.Däremot är hennes
"Paisley park" otroligt fin och mjuk på något sätt.


Golvkudde sytt av härligt rödrosa tyg från Åhléns! Kombinationen rött & rosa är väldigt fint tycker jag.


Strykbrädan fick ett tyg av Marimekko "Marjapolkku".Lite roligare att stryka.Svenskt Tenns elefanttyg är en klar favorit,men än så länge ett stycke tyg som jag inte vet vad jag ska göra med än,har det även i svart,kanske blir det kuddar?
Under en annan favorit,från Indiska.


Josef Franks "Butterfly" är så fin att den fick sättas upp på väggen bakom datan,vet inte om det är den rätta platsen,men den måste bara upp och visa sig.Får se var den hamnar så småningom.


På pojkrummet hittar man detta tyg från IKEA,svart & vitt är alltid snyggt och passar till lite större killar.Rummet har lite färgklickar i rött & gult som bryter av lite.

Örngotten är från Marimekko resp.IKEA
Golvkuddarna är inköpta i Danmark och är super att sitta på när man ska spela playstationAvslutar detta långa inlägg med min snygga fåtölj i flätat snörmaterial från Serholt.Kuddarna är också från Serholt.


Fortsätter vid ett annat tillfälle med mera mönster & färg!

3 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

Hit hittade jag och jag tror att din blogg kan bli en av mina nya favoriter! Jättefina tyger allihop!
Jag kommer tillbaks en annan dag...välkommen till mig om du vill!

Lotten sa...

Välkommen hem igen! Underbara tyger du visar upp.... det är många där jag skulle vilja ha;-)

Mys liv och hem sa...

Oj,vad fina tyger du har.Ha en bra dag!