31 juli 2007

Till saluDenna antika utdragssäng vill jag sälja.105 i bredd och kan dras ut till dryga 195.
Hade tänkt mig 700:-,men kanske har någon ett bud att ge mig? Finns i Stockholm.

5 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

Lämnade precis en kommentar på ditt förra inlägg och så vips var det ett nytt inlägg ovanför. Fin säng, jag är egentligen på jakt efter en utdragssäng till min minstings blivande rum men jag måste nog försöka få tag på en på närmare håll...700 är ju inte dyrt...

Veras hem sa...

Maria-
Jag svarar dig här och hoppas att du läser.Denna säng hade min mellankille som nu är 10 år från det att han var för stor för spjälsängen.Det är höga kanter så man inte trillar ur.

Maria-Jag blommar sa...

Hej! Jag är redan tillbaka, kollade in dina äldre inlägg och jag blev så glad eftersom jag tycker mycket om din stil så om det inte gör något för dig så måste jag genast sätta in dig på min Bloggar jag besöker-lista.
Apropå sängen så bor jag i Norrbotten så det känns lite för långt bort att köpa den...

Eva sa...

Jag är ute efter en utdragssäng till min lille kille som börjar bli för stor för spjälsängen. Bra att den är så bred. Finns det någon madrass till den? Kan du skicka fler bilder? Skicka isåfall till gustafsson_eva@hotmail.com

Eva sa...

Såg att du lämna en kommentar nyligt på min blogg angående sängen. Men det är inte jag som är den eva som visat intresse tidigare.