30 september 2007

Homestyling

Jag & min syster har stajlat en liten etta strax utanför Stockholm,endast 23 kvm "stor",där utpriset är 650tkr,visning om precis 1 vecka,då vi väntar med spänning vad det kommer att utvisa.Vi har gjort en liknande lägenhet tidigare,för samma mäklare och det visade sig ge resultat.Min syster har gjort grovjobbet,så jag skall inte ta på mig all ära för denna,här får ni se lite bilder(har tyvärr inga Före,men jag kan säga att de inte var vackra..):


Ytterdörren är målad med skoltavelfärg.En kul idé om man har en ful dörr som tar mycket "plats" på en liten ytaHallen fick s k skolkrokar och en tidningshylla


En del av rummet


Här är också en del av rummet


Matplatsen


Badrummet


Balkongen

7 kommentarer:

Systeryster sa...

Gud va läckert! Men, den är faktiskt 26 kvm! :-)

Lotten sa...

Vad kul! Är det vad du sysslar med eller är det ett litet sidospår ;-) - jag menar homestylingen, såklart!
Lägenheten ser verkligen fin ut på bilderna! Cool idé med att måla ytterdörren!

Veras hem sa...

Systeryster-Ojsan,men OK 26kvm...

Lotten-Det är inte vad jag sysslar med på heltid,utan som du skriver ett sidospår.Kul,men ganska jobbigt..det är roligare att stajla till & fixa,inte stajla "bort":-)

Lotten sa...

Tyget på min blogg har du alldeles rätt i att det är ett Tradera-fynd! Jag köpte det med siktet inställt på att sy en kjol till mig av det.... men det bidde inte av ;-)

Angående homestyling så har jag oxå prövat på det... men det är precis som du skriver ganska hårt slit;-) Roligare att styla till, helt klart!

Mariakoden sa...

OOOOOOOOOOOOoooooooooo......
Vad duktiga ni är!!!!!!

Mariakoden sa...

Ps. Har Tove (tidningen alltså) varit hos er o fotat???????
WOW!!!!!!!!!!!!!

Lotten sa...

Ja, visst är det mysko det här med vad man gillar! Jag har oxå märkt att vi. du och jag, har väldigt lika stil och smak! Kul!!