30 september 2007

Tidningen Tove Hem & Trädgård på besök

I tisdags var alltså tidningen Tove på besök och det var verkligen roligt att få se och hänga med.En intensiv förmiddag togs det bilder på löpande band,och vilka bilder sen! Otroligt duktig fotograf,ni kommer få se när tidningen kommer ut 27/11!


Jag passade på att ta lite bilder jag med.Här är vid en av uteplatserna där ett fantastiskt arrangemang med vildvin och cyklamen bl a pryder bordet.


Här en läcker krans gjord av nypon,habanero-peppar,lime m.m Väldigt höstig tillsammans med orange ljus


Detta arrangemang är gjort av paprikor som fått ett hål i sig,fyllda med vatten och sedan fick klippta cyklamen och dahlior pryda de små "vaserna".Ett annorlunda,men festligt arrangemang helt i mina färger:-)

7 kommentarer:

pia sa...

ÅÅååhhh va kul, ska bli roligt att få se...ska köpa tidningen direkt kram

Maria-Jag blommar sa...

Påminn oss om tidningen när det närmar sig...Stylade de i ditt hem innan fotografering eller fotade de som du/ni har det??
Jag har haft en Norrbottenstidning här, men de fotade bara som vi har det...kan du ju få se på nätet så småningom, ska tipsa om det när det kommer...

Persilja sa...

Vad spännande!!! Så fina arrangemang! De med paprikorna var juskoj idé!!! Vad fint ni stajlat! Kul jobb!

Lotten sa...

Vad roligt det skall bli att få läsa reportaget sedan! Kul med en lite förtitt oxå! Jag föll pladask för arrangemanget med paprikorna - helt i min stil!

Karin sa...

vad kul, påminn gärna igen när tidningen kommer ut. Stajlade de massa eller tog de hemmet som det var?

Veras hem sa...

pia-jag tycker själv det ska bli spännande att få se hur det ser ut med proffsbilder upplagda i en tidning med någon annans synvinkel på sitt hem:-)

Maria-De stajlade inte utan fotar som man har,de var verkligen tydliga med att de inte fixar till ett hem,utan vill visa just DET hemmet som det är,helt rätt iofs.
JA,det måste du verkligen säga till om! Vad roligt att få se!

Persilja & Lotten-Visst var paprikorna läckra? Färgerna är verkligen SÅ fina tillsammans!

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

De kommer till mig om ett par veckor ..pirrigt.
Kram Lotta