21 oktober 2007

Fynd

Fyndade lite på Emmaus,himmel vad skräp det finns,men godbitarna lyser snabbt igenom...


Gamla kläder,det blekgröna med små vita blommor är ett par byxor som är supertajta i midjan och enormt vida nedtill och det andra är klänning,städrock(?),ja,inte vet jag,men det var tyget jag ville åt! 40kr/st i Emmaus fynd(!?)låda.En liten gul färgklick i form av plåtbricka,lite drar man på smilbandet alla fall...

7 kommentarer:

Victoria sa...

Vilka fina kläder! Du kan säkert använda dem till något kul. Visst är det alltid lika roligt att gå på typ Myrorna, Emmaus o loppis - spännande att se vad man kommer hem med, för det är ju i alla fall säkert att något har man alltid med sig :D!

Karin sa...

Kul att fynda. Var på loppis idag men hittade inget. Bara massa gamtanter som luktade illa och som dragit med sig smutsiga barnkläder och trasiga fula ljuslyktor och platskrukor. Usch! Ang. tapeterna så är jag så feg så jag skulle inte våga med någon men jag tycker det är fint och läckert hos andra. Själv lessnar jag fort.

Maria-Jag blommar sa...

Härligt fyndigt!! Speciellt tygerna!

essko sa...

Kul med tyger! Är brickan en ugnsplåt som nån sprejfärgat, tro? Finare gul än svart :)

Lotten sa...

Härligt tygfynd! Det kan du nog hitta på något fint utav...

Anonym sa...

Brickan var annorlunda i modellen. Jättefin i gul!

Persilja sa...

Såg du Äntligen Hemma när en ung tjej fick sitt rum omgjort? (Senaste programmet.) Då tror jag de hade den turkosa tapeten! Den var dööööläcker!!!