21 oktober 2007

Tapeter igen...

Frossa i tapeter! Inga problem! Lockad av Persilja att kolla in en helt underbar sida med tapeter,farligt nära att klicka hem flera olika...bara för att.
Denna tapet tycker Persilja jag ska ha vid vår trapp,nja..den är fin,älskar kombon rött & rosa,men har den på rätt många ställen i hemmet redan.Men visst är den läcker?
Hittade några andra som jag haft i mitt kartotek ett tag och som jag sett i tidningar för länge sen,i någons hem,och fastnat för dem rejält:


Manuel Canovas kommer denna ifrån.Finns i flera färgställningar,men denna..ååhh...

Denna har jag skrivit om tidigare,fast inte i den här färgen:
utan svart eller gul(snygg till svartvita golvet):
Cole and Son


Denna är också fin,den finns också i flera färger,men den här fastnade hos mig,också Cole and SonDenna,också från Cole and Son,heter Paisley och den funderar jag att ha som fond i vårt sovrum,bakom sänggaveln(men först måste vi göra om i sovrummet).Har sett den på ett café och i ett hem och jag tycker bara mer o mer om den! Finns i massor med olika färger,men dessa 2 är finast..

Vad tycker ni om dessa tapeter? Någon ni skulle välja?


Bilder:Engelska Tapetmagasinet

5 kommentarer:

Persilja sa...

Den turkosa där tycker jag är absolut absolut bäst! Den vill jag ha i hel amitt vardagsrum! Dregel!!!!

Linda sa...

JAAA! tycker helt klart Paisley, den vill jag oxå ha i sovrummet, har bloggat om den tidigare. den är sååå fin men jag vill ha den i den vita nyansen =)

alacs sa...

Alltid svårt att föreställa sig en vägg eller ett helt rum baserat på en liten tapetsnutt, men Paisleyn ser fin ut. Gillar båda färgerna.

hus och torp sa...

Jag skulle välja alla om jag kunde. =)

Lella sa...

Alla var fina! Det gäller bara att våga och att kunna välja, och det kan vara klurigt :o)
Min favorit är nog Manuel Canovas men jag vet inte var jag skulle kunna ha den.... Den kräver en hel del av den resterande inredningen.
Må så gott!