10 oktober 2007

Uäck!Såna här enorma källarspindlar kan man hitta ibland inne hos oss och ute framförallt.Jag är inte direkt rädd för spindlar,men en sån här kan jag knappt ha ihjäl.Jag och lilla W hade fullt sjå att hitta ett smidigt sätt att döda krypet på..ryser vid blotta tanken..Denna hittades i pannrummet och är ungefär lika stor som min handflata med benen inkluderade.Nu är den alla fall död och nedspolad...

11 kommentarer:

Lotten sa...

Dom säger ju att hus med spindlar är friska hus! Vi har oxå en mängd spindlar här hemma och de är väl inte direkt de gosigaste varelser man kan ha hemma ;-) Jag har iallafall inte hjärta att döda dem så jag bär försiktigt ut dom i trädgården, gång på gång!

Maria-Jag blommar sa...

Men så stor...jag ryser vid blotta tanken!

Karin sa...

Tack för tipset, nu kom jag på att jag har andra boken av Läckberg hemma "Predikanten". Så då ska jag läsa den. Isprinsessan var trevlig läsning.

Mariakoden sa...

bläääääääääääääääää.

Persilja sa...

Och jag tyckte att vi hade stora spindlar!!!

essko sa...

*ryyyys*

pia sa...

huvva buvva, ingen läckerbit...kram

Anonym sa...

Jag lämnar en liten hälsning efter mig nu när jag har varit här och läst och tittat på dina fina inlägg i din blogg.

Usch vilken stor och läskig spindel. Men som Lotten skrev i sitt inlägg så sägs det att man har ett hus som är fri från bland annat fukt när man har spindlar på besök. Och det är ju bra. Vi har en undervåning som flera spindlar bosätter sig i den här tiden på året till min dotters stora fasa. Men jag har ännu inte hitta något så stor som din... hi hi !

Ha en fortsatt trevlig lördag !

Kram Kram
Carina

Anonym sa...

Hej och tack för din hälsning i min blogg !

Nä usch... är det så att spindlar rent utav TRIVS i fukt och inte tvärt om som jag alltid hört !!!

Ja då ska jag minsann inte glädjas åt dom små krypen som flyttar in till oss den här tiden på året som jag gjort hittills...

Javisst bor jag i norra delen av landet :)
Du tänkte främst på den kylan vi hade... hi hi ! Och värre blir det...

Ha en underbar måndag !

Kram Kram
Carina

Jesso sa...

wiiiiiiiiii,sådana skakade jag av en massa bråte som jag körde till tippen förra veckan.Man villl ju liksom inte få en massa gratisåkare med sig i nacken :))

Mariakoden sa...

Ja du... Idol.....vad ska man säga, Amanda som jag hejjat på var totalt superdålig......Trodde INTE att hon skulle få beröm, men de berömde henne nog enbart för om de sagt nåt negativt hade hon åkt ut..å juryn vill ha henne kvar....
Nu ska jag heja på Christoffer o Daniel.... Inte Marie, hon sjunger bra men hennes stil är så Charlotte-Perelli-too-much... ;)
Sov gott!!!