25 mars 2008

En kul sak

är att vi får, ja, just det får ett superellipsbord från makens jobb,hur vanligt é dé? De håller på att flytta och då får bordet inte följa med.Det är i bok och behöver fräschas upp lite, men det ska man väl kunna fixa? Jag funderar på om det skulle gå att lämna in bordsskivan för sprutlackering till vitt.Det borde väl gå?


Kruxet är väl vad vi gör med vårt nuvarande matbord?! Vi har ett jättefint utdragbart bord i teak, svensk design och ärvt av mormor & morfar.Jag vill ha båda två!

Detta leder mig in på vita kök...mmm......Vi ska göra om köket(någon gång)och det vi vet är att det ska bli vitt,vitt,vitt..


Nu är ju inte vårt kök såhär stort och kommer inte bli heller, men det är själva idéen som tilltalar mig.Allt i vitt och sedan lägger man till färg som här i form av mattor,stolar,detaljer och pricken över i:t, ett rosa rådjur på väggen! Jag skulle välja lite stora färgglada målningar också.Visst är det snyggt?Här har vi ett annat kök, ni ser vad fint det blir med all färg som lagts till?
Näe, vita lantkök med romantiska inslag göre sig icke besvär hos mig!Bilder: Svenssons,Living Etc

4 kommentarer:

Alla bäckar små sa...

Kul att ni får bordet! Borde nog gå att sprutlackas. Ang teakbordet, det kan vi ta? :-)

Mys liv och hem sa...

eller jag kanske kan förvara bordet åt er;?Vilken tur ni har som får ett ellipsbord.Det blir snyggt i vitt..

Persilja sa...

Snyggt med vitt!!!
ÄR grymt nyfiken på corian! Du vet det där vita som man kan forma hur man vill...

Veras hem sa...

Sis- OK, då vet jag det:-))

My- Verkar vara flera som kan "förvara" bordet *s*

Persilja-Har inte alls funderat på corian eller vad det nu är i detta kök..? Skulle du vilja ha vita bänkskivor? Det tror inte jag att jag vill ha...