03 augusti 2008

Glasfynd

Här visar jag de glasfynd jag gjort senaste tiden.
Fabriksboden finns både i
Lidköping & Gustavsberg(utanför Stockholm), men Lidköping var snäppet bättre både när det gäller utbud och utseende.Där kunde man verkligen fynda!Just det! Marimekko-skålar från iitala (i var mans hem).Kan ni se skillnaden på mina fejk-skålar mot de äkta? De fejkiga är knubbigare helt igenom, men har du inte den äkta bredvid kan det vara svårt att se skillnad..Alla fall så är den ljusrosa och den turkosa mina sommarfynd.

Att jag gillar att fynda är ingen hemlighet och gärna look-a-likes till väldigt låga priser, då känner jag mig nöjd.Varför köpa plastmuggar från Rice när man kan hitta exakt likadana på Rusta ca 30kr billigare? Över mitt förstånd.Jaja, nu är det ju inte plastmuggar jag införskaffat, utan en liten Marimekko look-a-like eller wannabe ,eller vad den nu vill bli kallad, för 15 kr och en härligt kurvig vas(älskar formen!) för 50kr.Inn & Finn heter affären, men man får sålla bland "fynden".

7 kommentarer:

Mamamekko / Vit design sa...

Fabriksbutiken ska jag till på onsdag i Lidköping, har aldrig varit där, men hoppas på att få fynda lite =) Den knubbiga vasen har jag också hemma, den gillar jag supermycket, och särskilt när den bara kostade 50 riksdaler, så gillar man den nästan ännu mer =)

kram kram

Nina sa...

Å så fine! Jeg ønsker meg en rosa!
klem fra nina

nina-today.blogspot.com

Linda P sa...

Kan du inte visa upp en mugg från Rice och en från Rusta??? Nyfiken på om de verkligen är exakt likadana... ;)

a home far away sa...

Inte visste jag att det fanns fake Ittala skålar och inte såg jag nån skillnad inte, alla var lika fina:-

Ha en fin dag
//Gunilla i Singapore

Tant Grön sa...

Tänk, jag har varit inne på bloggen din 100-tals gånger, men det var inte först idag som jag la märke till den otroligt snygga GRÖNA lampan på din, ja vad kallar man det,din huvudbild?
Så tokigt :-)

Tant Grön sa...

Tänk, jag har varit inne på bloggen din 100-tals gånger, men det var inte först idag som jag la märke till den otroligt snygga GRÖNA lampan på din, ja vad kallar man det,din huvudbild?
Så tokigt :-)

Lisa sa...

Hej, såg att du länkat till min flickr sida :) va kul att se det :) /misskittykat