17 oktober 2008

A winner!

Min första vinst på Tradera! Skulle säkerligen ha kunnat vinna andra auktioner också, men jag glömmer bort sluttiderna, så även med denna, men eftersom jag var den enda som bjudit så fick jag reda på det via min mejl!


Det är ett påslakan och de är verkligen tacksamma att sy något med och av.Det räcker till så mycket om man nu inte vill använda det till vad det är.Kanske kan bli fint i något av killarna säng? Har inte fått det ännu, men det kommer väl med posten nästa vecka(hoppas jag), så detta är säljarens bild från Tradera.

Har lagt ett annat bud på ett tyg jag SKA ha, och denna gång ska jag komma ihåg sluttiden!My first winning bid on Tradera, similar to e-bay.It's a duvetcover and those are so great to make other things out of, lika pillow-cases, to put on the wall, for a lamp-shade or just to use it as it is.

4 kommentarer:

Maria sa...

Så fint!
Påslakan räcker ju till massor!

Lotten sa...

Vad fint det var! Gillar färgerna! Tradera är bra för det mesta men ibland sticker priserna iväg lite väl högt, tyvärr! Jag brukar oxå glömma sluttiderna...;-)

Ha en bra helg!
Kram Lotten

Mamamekko / Vit design sa...

Finfin vinst! TRadera är hur bra som helst. Har fyndat en hel del där. Och sålt med för den delen.
kram kram

Veras hem sa...

Maria-Påslakan är väldigt praktiska på så sätt!

Lotten-Ja, ibland ser man vad vissa prylar slutar på, helt plötsligt blev d för dyrt o sen ska ju portot på dessutom.
Du har ju gjort en del fina fynd på Tradera vet jag!

Mamamekko-Har aldrig sålt ngt där och detta var min första vinst, så man blir lite taggad att fortsätta.Fast d kostar ju:-(