16 oktober 2008

Vintage-posterEtt av mina favoritbarnprogram då det begav sig på 70-talet! Ser den framför mig vid fyndade sekretären.Finns att klicka hem på Vintageaffischer.Vill du ha nostalgi på väggen blir du nog inte missnöjd.Någon som minns Fablernas värld?


A vintage-poster from early 70's. A childrens TV-show back then and was one of my favourites.I'm thinking about ordering it.Would fit together with my "new" desk.

4 kommentarer:

Lotten sa...

Jag älskar den med fablernas värld! Tyvärr har jag absolut inte plats för några mer planscher eller tavlor....

Men du kör med ketchupeffekten ser jag ;-) Tyst i bloggen ett tag... sedan kommer allt på en gång! Härligt! Jag har saknat dina inlägg!

Kram Lotten

Perislja sa...

Mittlillahus Lisa tipsade om den butiken för nåt tag sen när den var helt färsk. Jag slog till och köpte en Tintin affisch jag letat länge. På min faktura (eller om det var följesedeln) stod det nr 0001. Hihi! Jag var deras första kund!

Veras hem sa...

Lotten- Ketchup-effekt*S* Ja, det är nog jag det.Bloggandet känns svajigt nu och sen kommer lite lust å då ska allt fram NU!
Ja, den é fin Fablernas värld!

Persilja-Så det är en ny sajt?
Tintin är läcker, å i gult med som du (o)gillar?*ler*

Perislja sa...

Såg idag (via dig) en annan affisch med en buddistmunk och Tintin och den var i orange och rött och cerise. Sååå läcker. Började klicka hem den, men sansade mig. Jag lägger nog hellre de dryga 300 kronorna på något annat. Vet inte ens om jag har plats för den. Men oj så sugen jag är...
Köpsug kallas det visst?