13 januari 2009

A good buy

24Sevenliving heter en nätbutik som säljer möbler, "alla ska ha råd med dyra designmöbler" är deras devis och här är sidan för oss som hemskt gärna skulle äga en uppsättning med Charles & Ray Eames stolar av varierande modeller.


Denna modell kostar 695 svenska kronor.Har man inte råd med äkta varan så är detta ett bra alternativ.De har även snurrstols-modellen, gungstolen, ben i trä osv.



Den här är inte heller dum, 1895 svenska kronor får man hosta upp för en sådan.


This is a page for those who can't afford an Eames-chair of any kind, 24Sevenliving.They also sell all kinds of furniture.The chairs above are my favourites.

3 kommentarer:

ingen fara på taket sa...

Jag skrev själv ett inlägg om Eames-stolar idag. Jag hittade stolar till hyfsat pris på http://www.grandliving.se/
Få se om jag lyckas spara ihop till sex stycken...

Anonym sa...

Hei Kicki :)Koselig å se navnet ditt på bloggen hos meg igjen..Jeg har vært litt dårlig på kommentarer i det siste men håper på bedre energi snart..Hvor får man kjøpt den billige utgaven av Eames tro? Jeg ble veldig interessert selv om jeg aller helst vil ha den ekte..Men så er det lommeboka som sier nei til 8 Eamesstoler rundt spisebordet da..
Jeg kjøpte gyngestolen til Eames fra Vitra og syntes ikke den var så aller vesrt dyr..Ca 4000,- men så har jeg ønsket meg denne perlen i mange år! Vet jeg kunne fått mye annet for 4000,- men angrer ikke et sekund på at jeg tok dette valget!
BLAFRE design har virkelig slått an i de tusen hjem her i Norge og det skjønner jeg godt! Det er virkelig helt nydelige ting de selger! Ønsker deg en flott dag Kicki! Klem fra Kardemomme :)

PIPPIVOGEL sa...

finns även på www.furniturebox.se liknande för ännu billigare peng!!!!

Kopior är ju alltid till nytta ibland!

Rolig och fin blogg du har!