11 mars 2009

F L Update

Man kan ju tro att jag slutat att blogga, men det har jag inte!
Det är ju bara det att tiden går så fort, då kommer bloggen ganska långt ned i prioriteringen. På det har jag sedan inte haft så mycket lust & inspiration, men det kommer väl tillbaka..?

Alla ni Family Living älskare därute har säkert observerat att F L nu verkar komma ut varannan månad. Ja, så är det tyvärr. En gång i månaden är väl det vi alla önskar, men den har tidigare kommit ut så ojämnt, så nu blev det istället varannan månad.För er som undrat när vårt hem kommer med, så blir detta tidigast juni-numret, precis 1 år efter! Ja, det kan t o m bli ännu längre, mer om det när jag vet mera exakt.

I have not stopped with the bloggin', though one can think so..It's just that time travels really fast and I haven't had the lust nor inspiration.
For those of you wondering when our home will be published in Family Living-magazine, it won't be until June-issue, maybe even later.The magazine is only published every other month that's why.Bild: Family Living

6 kommentarer:

Maria sa...

Har faktiskt kollat snabbt i varje nytt nummer om ni kanske är med, men det dröjer alltså...

j e n n y sa...

Inspiration och lust att blogga kommer och går. Erfarenheten säger mig dock att det blir bäst när man har lust.. Så stressa inte med blogginläggen!
Det blir så mycket bättre när man inte krystar fram något..

Och så finns det ju viktigare saker än att blogga. Faktiskt.. ;)

Ha en fin kväll!

m a r i a k o d e n sa...

....å jag hade glömt att ni skulle vara med!!
Så nu får jag börja längta tills sommaren av flera anledningar!!!

Jag har slutat premma på family living just därför att den kommer så sällan så jag kan lika gärna köpa den då den kommer ut i butik!!! =(
En tidning som blivit bättre är ju Hus & Hem!!!

Jag har noll tid, ork, inspiration att blogga nu.....Men nu i kväll åkte sambon iväg så jag fastnade hemma vid datorn.....orkar inte städa å diska så jag läser bloggar istället.....=)

Hoppas allt är bra annars....

Kram på dig!!

Piluttan sa...

you are back!! kul...kram

Karin sa...

Längtar, påminn gärna igen då den kommer ut i handeln

Persilja sa...

Senaste numret var okej. Lääängtar tills ni är med!
Jag tror de stora tidningarna (eller gamla i vart fall) insett vilken konkurrens de har i FL och därför börjat hippa till sig lite. Både Resicdence, Elle interiör och Skönahem har satsat på lite bohem/färgstarkt senaste numren.
Håller med mariakoden om hus och hem. nästan alltid nåt fint med där!
Kram!