05 maj 2009

Thriftfinds

Den årliga lilla loppisen som vår trädgårdsförening har brukar inte "ge" så mycket i form av fynd, men det är desto roligare att kika på vad grannar och andra säljer och gå runt och småprata lite.
Men lite hittade jag:

Solrosmuggar som en granne ratar och tycker är ren och skär skräp får en plats i vårt skåp


En riktig retro-väckarklocka till äldsta sonen som inte har någon, blir ju perfekt till nya rummet.Det var det 50-tals-gula jag fastnade för, endast en tia..


Den här har min syster fyndat åt mig på Stadsmissionen. Tur att hon inte själv blev lika förtjust som jag. Tack! Kommer finnas på en vägg i ett av de nya sovrummen snart.Some of my new finds from a flea-market in my neighbourhood.The wonderful sunny yellow wall-lamp is a gift from my sister who's on the look out for me for yellow thingys.

9 kommentarer:

UpsalaEkeby sa...

Den gula lampan gillade jag. En sån syster skulle man haft :)

Lotten sa...

Mmm vilka härliga fynd! Jag gillade lampan i gult..... de har en sådan på "min" loppis men i vitt har jag sett....

Kram Lotten

Victoria sa...

Jag gillar också lampan, men tyckte även om solrosmuggen - gullig, den blir man nog glad av på morgonen!

hatte och matte sa...

Vilka fynd! Favoriten var nog den gula lampan, härlig och uppiggande! jag letar efter udda koppar att börja samla på, men har inte hittat den första än. Den första koppen kommer ju sätta tonen för resten.
Ha en fin vecka!
//Camilla

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇情色貼圖,色情聊天室,情色視訊,情色文學,色情小說,情色小說,臺灣情色網,色情,情色電影,色情遊戲,嘟嘟情人色網,麗的色遊戲,情色論壇,色情網站,一葉情貼圖片區,做愛,性愛,美女視訊,辣妹視訊,視訊聊天室,視訊交友網,免費視訊聊天,美女交友,做愛影片A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖

Alla bäckar små sa...

Visst är det tur att du har så himla snäll syster! :-)
Kram

makiato sa...

Vilka fina saker du hittade.

lycke sa...

Finfina fynd du gjort!!! Tänk att många faktiskt kastar bort sådana goa koppar och annat??? Ojoj, man får nästan stå o lurpassa vid folks soptunnor, hihi!
Tapeten har inte kommit till användning ännu, när jag har tusen och ett andra projekt på gång, men när den gör det ska jag visa, hihi!!
Den där lampstrippningen som blev såå fin har jag sett exempel på i någon tidning jag bläddrade i hos frissan..kommer inte ihåg vilken det var bara!!

Kramar, Lycke

Kardemomme sa...

For en herlig og glad gul lampe din søster fant til deg!!!
Den hadde jeg aldri gått fra om jeg hadde funnet den..
Kjempelekker!!!
Klem fra Kardemomme :)