07 maj 2009

Letter-project

Ibland sprudlar det av idéer och man kommer på en massa att göra.Jag brukar alltid
anteckna och skriva ned allt jag kommer på och över för att inte glömma.Det är allt
från hemsidor, bloggar, bra gör-det-själv-tips och annat som ploppar upp i huvudet som man vill ta itu med sen.Då är det kul att skriva ned allt i en fin anteckningsbok.Alltid roligare att bläddra då och bli inspirerad av sina egna noteringar.

I helgen ploppade en idé bara upp och när materialet ligger framför näsan så lägligt som det gjorde för mig, ja, då är det bara att ta itu med det!
Isolering som blivit över och som i vårt fall ligger begravt under det gjutna betonggolvet, passar ganska bra till att göra bokstäver och siffror av! Sågen fanns redan framme.Perfekt! Den här isoleringen är inte den bästa att göra sånt här pyssel av, den är för tjock helt enkelt.Vanlig frigolit skulle jag hellre rekommendera.Klädde detta W, som lilleman ska ha på sitt rum, i tapet. Gult & grönt blir det på hans rum framöver.Lite meckigt, men jag har desto fler bokstäver att mecka och fixa med.Made this letters from isolation-material from our renovation.Put wallpaper on the W.

7 kommentarer:

Lotten sa...

Vad fin den blev!

Kram Lotten

Matilda och Ebba sa...

Men så läckert!

anna sa...

Jag har gjort precis så i min yngstas rum, oxå ett W, fast i frigolit och klätt i tyg. Jag är jättenöjd och jag gissar att du är det oxå för det blev jättefint.

Lisa sa...

Smart! hmm, frigolit borde ju funka fint det emd!

Anonym sa...

Smart! Fint tyg dessutom!

Jennifer Ramos sa...

NICE work...I love the pattern too!


Jen Ramos
'Cards & Prints You'll Love...'
www.madebygirl.com
madebygirl.blogspot.com

Ylva sa...

Supersnyggt, vilken bra idé!