18 juli 2009

Gardenwalk

Känner att min trädgård är lite försummad. Glömmer nästan bort att vattna. Den här våren och sommaren har det varit så mycket annat, men allt blommar och är så fint ändå! Häng med och kolla!

Klematis/Julia Corévon. På vårkanten klipptes den ned ganska rejält och det här är tacken-underbar blomning!

Flox och höstanemon tävlar om vem som brer ut sig mest.En stor rund buxbom syns knappt, kanske ska några få byta plats?

Ljuvliga tvåldoftande Belle Maison. En riktigt drottning bland rosor, visste jag inte att vi hade förräns vi grävde upp ett land och denna kom upp som gubben i lådan.Populär bland löss och andra rosälskare.Nu är den enorm och blommar och blommar. Vi ska fixa ett stort stöd som den kan växa i.

Alla rosor på framsidan. Sedan vi gjorde en stenanläggning där har rosorna liksom kommit mera till sin rätt på något vis. En rejäl vårklippning resulterar i fin blomning. Jag vet inte vad de röda heter, men tror det är en Superstar.
Queen Elisabeth. Stora perfekta rosor.

Nyplanterade i våras. Eftersom det är så varmt och soligt på framsidan så trivs de.
Det här är en annan Superstar i korall.

Ogräs för många. När man inte klipper gräsmattan så får man fullt med klöver. Välkomna hem till oss om ni vill ha klöver! Jag älskar klöver, det vet många av er redan.
Ja, det här var en liten rundtur bland det som blommar just nu. Jag har alldeles försent satt krasse och rosenskära så där finns inga blommor än. Mycket har blommat över (typ pionerna..snyft) och lite har inte börjat blomma.När vi kommer hem i början av augusti så kanske man får se ett & annat.
This is a little tour around our garden. I guess the pictures speak for themselves.
I like roses as you can see. Unfortunately the peonies are no longer in bloom.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Klöver är vackert som bara den, jag har mycket svårt att klippa gräsmattan när de växt upp. Det blir en så mjuk och molnaktig yta. Fint!

•lotta på solrum|fnurr• sa...

så fint! din blogg är verkligen en inspiration...