07 augusti 2009

The shopping

Att låta bli att handla när man är i USA är omöjligt! Iofs så handlar man nog en del bara man åker bort, oavsett destination. Och USA har en del att erbjuda, inget snack om den saken. Amerikanska märken är "billigt" i USA, precis som det bör vara även om USD inte är så värst fördelaktig just nu(för oss) och visst kan man fynda! Maken har köpt kameratillbehör som är väldigt mycket dyrare här, likaså skor och kläder.
Jag är mera hemmaorienterad och siktar in mig på prylar och dyl till hemmet, det är där jag lägger mina slantar :)


Bakprylar. Finns hur mycket som helst att välja bland. Sugarcrystals, icing, decorations. Kitchen-Aid maskiner var betydligt billigare där också och jag var sååå nära att köpa hem en, USD 199.00 för röda & vita och andra färger ca USD 260.00, alltså mera än halva priset billigare än här hemma. Nästa gång följer en Kitchen Aid med mig hem.En blekturkos.


Lite av det småplock som inhandlats. Doftljus med Clean cotton-doft, pyssel-prylar, coola plåster, wallies med fåglar på streck, köksattiraljer m.m


Converse köpte vi nästan allihopa. Lila för mig. Jag som aldrig gillat lila köpte lila skor! Visserligen endast denna lila färg, ljuslila har jag mkt svårt för..
Me like!


Lite tyg blev det också. Det prickiga är faktiskt mörklila även om det ser ljust ut(var tvungen att tillägga det).De är så härliga tillsammans, så det kanske blir kuddar eller nåt av dem.


Presentpapper som är mera som en tapet. Den är verkligen fin!


Bumpersticker. Klockren för er som fattar när ni ser den :) Sitter på bilen jag kör.
Ni förstår varför, eller hur?
These are some of the purchases made "over there".

7 kommentarer:

Rikke sa...

Tenk å ha alle de fine kakepyntproduktene i nærbutikken sin:D Jeg hamstret også kaketilbehør da jeg var "overseas". Love it!

Lotten sa...

Oj, så mycket fint du har fått med dig hem! Jag skulle inte tvekat en sekund tror jag vad gäller köksmaskinen..... Jag skulle vilja ha en gräddvit eller blekrosa ;-)

Kram Lotten

Therese sa...

Wow, vad många fynd du fick med dig hem! Älskar bakgrejerna och de lila skorna=)
Ha det gott!

milla-andante sa...

Så mycket läckert! Blir shoppingsugen nu...

Veras hem sa...

Man blir totalt shoppinggalen i USA! Allt känns mkt billigare och det finns prylar som inte vi har.
Kitchen Aid tänker jag på en del faktiskt...vi gör om köket först och nästa gång DÅ blir det inköp!

Maria sa...

Ja, jag förstår med sista skylten, din man heter ju så! <3

Ylva sa...

Ojoj, vad fina saker. Blir avis. Betalade ju en smula mer för min egen KitchenAid.