19 oktober 2009

Knitted

Jag är ganska frusen när det gäller fötterna. Min lilla mormor brukar sticka mjuka tofflor till mig, men de slits ju ut så fort! Det blir stora hål under och det är lönlöst att laga.. Efter en tur in på Lagerhaus hade de lika tofflor som mormor brukar sticka! för 69:-, de här hade dessutom gummerad undersida, eller halkskydd kanske det kallas..Rekommenderas för frusna fötter som inte gillar tofflor med skosula under som man måste ta av sig för att krypa upp i soffan.

Helgen har annars varit i pysslandets tecken.Ibland bara sprudlar det och man vet inte var man ska börja. Visar sen vad jag gjort.
Idag har jag varit ledig för att vara med den nyblivna 7-åringen i skolan. Sen köpte vi fika och hade picnic på golvet med nylånade böcker klockan två.Mysigt.My grandma usually knits slippers for me because I'm a real freezer when it comes to my feet. Stopping by at Lagerhaus was a good thing though because I found slippers there! A real good deal.

3 kommentarer:

Alla bäckar små sa...

Såg dom där idag oxå! Så du tog en tur in efter att vi snackades vid...:-)
Mysigt med picknick på golvet! Får man vara med nästa gång? Men i helgen bli det mysfrukost ist på CL-gården! Kram

Lotten sa...

Åhh sådana skulle jag behöva! Jag går alldeles för sällan till Lagerhaus.... Dags att planera in en liten tur kanske...?

Anonym sa...

Så söta! Och praktiska!