02 november 2009

Be a winner!

Dags för en tävling tycker jag! Det var ett tag sedan. Kanske en julklapp att bocka av från listan? Eller att njuta av själv.  T Ä V L I N G E N   A V S L U T A D !

Tillsammans med fina nätbutiken anyhow.se kan du vinna dessa fina pippisar Hook Sparrow. 2-pack krokar färdiga för uppsättning inkl skruv och plugg. Vita på vit gren eller rosa på vit gren. Du får välja om du har turen med dig.












Reglerna är enkla. Du skriver en glad (helst) kommentar vilket ger dig 1 vinstchans. Länkar du även i din egen blogg med bild ger det dig 2 vinstchanser. Om du gör det, skriv det i din kommentar. Fredagen den 13:e drar jag en lycklig vinnare!





Time for a competition again! Maybe as a christmasgift, for u or someone u like.
Together with webstore anyhow.se you can win the cute birdies, Hook Sparrow. It's a double-pack with screws and plugs. Choose between pinks on a white branch or a whites on a white branch.That is if you're lucky enough.
How to?
Write a (nice) comment and you have 1 chance. Write about it in your blog with link and picture and you have 2 chances.If you do write so in the comment. Friday the 13th I will draw a lucky winner!

120 kommentarer:

Kajsa sa...

Klart jag är med och tävlar! Helt fantastiskt bedårande fågel, särskilt den i vitt. Jag har lagt upp en länk till tävlingen från min blogg.

Och stort, stort tack för kommentaren på radhustankar, jag blev jätteglad! :-D Roligt att kunna glädja andra.

Sanna sa...

Åh, vilka underbara små krokisar! Älskar fåglar (som inte är riktiga) och den vita bedårande sötnosen skulle passa ypperligt i min hall!
Jag har lagt ut en länk på min blogg!
http://tristessen.wblogg.se/2009/11/02/oh-tavling-tavling/

Alla bäckar små sa...

Självklart måste jag vara med å tävla om dessa små sötnosar! Länkat oxå såklart! Kram

Johanna Backman sa...

Var och skrev kontrakt på en underbar sommarstuga vid vattnet idag. Vinner jag fåglarna så ska de få flytta in i min lilla hall och bo nära naturen tillsammans med mig om somrarna!

Jenny Oak Fae sa...

Jag vill MER än gärna vara med i din fina tävling, och länkar SJÄLVKLART också!

: )

KRAM, Jenny

<3

Vill ge min bästa vän =) sa...

Hej! Jag skulle vilja vinna de här söta fågelkrokarna till min älskade vän. Och ge henne i julklapp =) Hon älskar dom och eftersom hon betyder så mycke för mig så vill jag ge henne nåt hon verkligen vill ha! (och sen skulle dom passa snyggt hemma hos henne =))Har ingen blogg så jag kan inte länka men hoppas på det bästa ändå ;) Kram kram

Lotten sa...

Mm jag vill vara med! Jag sitter hät i fåtöljen med feber och värk i huvud och kropp efter den förbaskade sprutan.... så jätteglad känner kjag mig dessvärre inte.

Kraam

folkmyself sa...

I don't know where to write a comment to get this birds.

cruella sa...

Vilken go' liten pippi! Skulle passa utmärkt hos ungarnas farfar, han är engagerad skådare.

Postadress Torslanda sa...

Åh de här vill jag vara med och tävla om. Så underbara! Jag har med dem på min dotters julklappslista - jag vill gärna ha dem i vårt nya hus som vi bygger. De får flytta in i hallen och i barnrummet för de är en sådan humörhöjare. Jag blir glad varje gång jag ser dem.

Länkar från min blogg.

I Veras hus sa...

Hello Folkmyself! You write your comment right here where u already did put your comment. So you're in!

Mys liv och hem sa...

Jag är me´!Länkar hos mig också.Ha en skön dag.

Kajsa J sa...

En (dår)pippi…
Jag är en av de anonyma läsarna. En som smygtittar på ditt (och din syrras) offentliga liv och hem varje dag. En som inte själv tar sig för att starta en egen blogg. En som inspireras och förundras över den kreativitet som flödar över längden, bredden och tvären i bloggen. Jag gillar nämligen också heminredning. Jättemycket, och pysslar gärna när det blir en stund över i vårt lilla hus som är från slutet av 1800-talet. Då behövs det lite inspiration från andra, och även om du inte vet om det så har du ett finger med i hur vårt hem ser ut. Som några exempel finns där numera köpta vimplar i ett flaggspel (efter tips från dig), en inklädd Moppebyrå i gamla tapeter (efter tips från dig), och jag har varit uppe på mammas vind och hittat ursnygga stormönstrade 70-tals tyger (efter att ha inspirerats av dig). Det blev några slitstarka kuddöverdrag till storsoffan. Våra pojkar, 2 och 4 år bygger ständigt kojor, bilar, sängar, båtar eller vad det nu blir av dessa kuddar. Med kreativa barn behövs tomma golvytor. Då gäller det att ha bra (och snygga) krokar på väggen att hänga upp saker på. En liten pippi skulle passa så bra i vårt hem. En liten pigg vårfågel eller en liten dårpippi beroende på statusen hos invånarna i huset just den dagen!
/Kajsa J i Gävle

thorold sa...

Åh, dessa krokar har jag tittat på länge. De är så snygga. Tack för en inspirerande blogg!
Jag länkar från min blogg.
/Pernilla

Lisa sa...

Jag vill vinna, och hoppas förståss på nybörjartur....vill gärna ha den helvita, men båda var fina!

Linda sa...

Supersöta! Har sett dem förut i bloggvärlden och gillar verkligen färgerna och lekfullheten. Underbara! Håller tummarna så hårt jag kan. :)

Sofia sa...

Åh hoppla hej vad roligt med färgglada fåglar. Jag blir så glad av att se dem. Självklart länkar jag även från min blogg.

Sofia sa...

Åh hoppla hej vad roligt med färgglada fåglar. Jag blir så glad av att se dem. Självklart länkar jag även från min blogg.

Malin B sa...

Himmel och pannkaka vilka söta pippifåglar. Här "gnölar" tösen ofta om att vi inte har några MODERNA saker så tänk så glad hon skulle bli om hon fick en "nice surprise paket" med en snygg hängare i!

Jag länkar inte för jag tror ju på att om det är meningen att JAG ska vinna så vinner jag ändå. ;) I annat fall är det som vanligt... Ingen vinst men glad över att ha prövat mina vingar. Himla passande just när det gäller fåglar.

Maria sa...

Oj vilken toppentävling!! Dom där söta små pippina ser ut att vilja flytta hem till mig. :-D Jag är gärna med och tävlar.

Välkommen! sa...

oh oh oh! jag vill vinna! :)

Gunn sa...

De krokene er såå søte, selvfølgelig vil jeg gjerne vinne et par!! Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, i stillhet kan man si.. :) Har koset meg virkelig med de flotte og fargerike innleggene dine! Aldri noe bedre enn en konkurranse for å få brutt kommentardvalen ;-) Jeg har link til bloggen din på min lille blogg allerede, men lager også en link til konkurransen.

Anonym sa...

Hittade hit från Anyhow som är en av mina favioritnätbutiker.
Gillar verkligen det jag hunnit titta på i din blogg - så nu ligger den i mina favoriter. Jag har ingen egen blogg, till det räcker inte tiden till.
Å vad glad jag skulle bli om jag vann de söta krokarna, de finns på inköpslistan till jul.

/Cathrine

Anonym sa...

Åhhh, vad fina de är skulle passa perfekt i dotterns rum som vi precis gjort om och letar krokar till. Rummet är vitt och rosa så båda kommer ju att passa.

linwin

Anonym sa...

Här är en till som vill vinna pippin...länkar självklart från mitt lilla rede!Kram Milla:D

Maria sa...

Hej!
Sådana där hängare är så roliga!! SÅ jag är med. Lägger en länk i min vänsterspalt alldeles strax...

Anci sa...

Hej !
Jag är gärna med i din tävling !

Kram
Anci

Sofie sa...

åh, vad roligt med tävling. glad e jag att vara med för om jag skulle vinna skulle dessa passa perfekt till tapeterna vi har i vårt nya kök, hanna wernings med vita fåglar och färgglada blad och blommor!
alt gott till dig och tack för en fin blogg!
Sofie
ps. länkar självklart på min blogg.

smilehull sa...

De krokene var jo fantastisk fine! Perfekt for en fugleelsker som meg, så jeg er gjerne med på konkurransen din:)

Kjempefin blogg du har forresten, jeg skal kose meg med kaffekoppen min og se nærmere på den nå! Stor mulighet for at du havner på blogglisten min ja!

2 lodd til meg, en for kommentar og en for at jeg har linket i bloggen min:)

Klem fra Marie

smilehull sa...

De krokene var jo fantastisk fine! Perfekt for en fugleelsker som meg, så jeg er gjerne med på konkurransen din:)

Kjempefin blogg du har forresten, jeg skal kose meg med kaffekoppen min og se nærmere på den nå! Stor mulighet for at du havner på blogglisten min ja!

2 lodd til meg, en for kommentar og en for at jeg har linket i bloggen min:)

Klem fra Marie

Unknown sa...

Åh vilken fin blogg!
Hittade hit av en slump,men kommer garanterat titta in igen...
Jag skulle bli superglad om jag vann en pippi!
Tyvärr har jag ingen aning om hur man länkar, måste lära mig!

Anonym sa...

Hej!
Jag är gärna med och tävlar om pippisarna. Ska göra om i mina tjers rum så de skulle bli fin-fina dit. Länkar såklart1 Ps. Har premiär titt i din blogg,fin som en flygmaskin:)

Lisa Marklund sa...

Hej! Vad kul att du hittat till SIB, jag lägger in dig som medlem nu, länka gärna med SIB"blomman". Välkommen i gänget :-)
Kram Lisa

Emma sa...

Åhh vilka fina fågelkrokar, vill vinna! Gillar verkligen din blogg, inspirerande och trevlig!

Ha en bra dag!

Heidi sa...

Søt knagg, som hadde gjort seg hos meg :-), og søt blogg som inspirerer en fersk blogger. (som selvfølgelig har linket til konkurransen!)

Mari sa...

Oh! Ett par såna där fåglar är precis vad jag önskar mig! Jag har drömt om dem länge, alltför länge.

Jag har skrivit ett litet inlägg om tävligen i min blogg: http://marzipanart.blogg.se/2009/november/faglarna.html

Chatrine sa...

Jeg vil også være med i trekningen! Kjempe fine kroker:o) Jeg har linket denne konkurransen med bilde til bloggen min. www.hekle-hulen.blogspot.com

Gabbies sa...

I'm in! Dessa krokar är så bedårande söta så jag bara måste ju vara med o tävla. Länk: http://coolatavlingar.blogg.se/2009/november/hook-sparrow.html

Hoppas på tur!

Ha de bäst!

Inspirera Mera sa...

Härligt pris! Jag är gärna med och tävlar. Kram Sandra

Anonym sa...

jag är gärna med och tävlar, så himla fina var de :D
mix.w@hotmail.com

AnnapåGrönkulla sa...

Jag vill oxå gärna vara med för jag blir så glad av dom där krokarna =) Har spanat in dom flera gånger så jag håller båda tummarna riktigt hårt. Ha det bra!

Rebecca sa...

Hej, skulle vilja var med att tävla för håller på att göra om mitt rum hos mamma och detta skulle sitta fint när det blir klart =D

Kramar Rebecca
becca.rh@hotmail.com

http://jagrebeccamirjamkarin.blogg.se/tavlingar/2009/november/tavling-fagel-krokar.html#comment

Rebecca sa...

Hej, skulle vilja var med att tävla för håller på att göra om mitt rum hos mamma och detta skulle sitta fint när det blir klart =D

Kramar Rebecca
becca.rh@hotmail.com

http://jagrebeccamirjamkarin.blogg.se/tavlingar/2009/november/tavling-fagel-krokar.html#comment

anne from finland sa...

Vad fina krokar! Jag har inte ännu en blogg, men tycker om att se, vad det häner i Blogglandet!

MiaESa sa...

Vilka finingar! Den vita var stilig. Den rosa var knasig. Men jag skulle bli superglad för vilken som.

Jag gör ett inlägg i min alldeles nya blogg!

Hälsningar M - ny bloggare, "gammal" läsare.

Anna-Lena sa...

Åh, så söt.
Den skulle man bli glad över att ha.
Länkade i min blogg,
http://blogg.passagen.se/bloggamer/entry/vinn_fin_f%C3%A5gel_krok
Mvh/Anna-Lena

hatte och matte sa...

Kul med tävling! Jag vill vara med och länkar också! Söta fåglar!

dagenskreativa sa...

Jag är gärna med & tävlar om dessa små söta pippifåglar!

Kram Anna - dagenskreativa

Anonym sa...

Oj vilka fina fågelkrokar - det är klart jag vill vara med och tävla om dem. Kom av en händelse in på din trevliga blogg.
Hälsningar från Maj-Len i Finland.

mlaymark@hotmail.com

Pelle sa...

Dom där vill nog gärna flytta in hos min dotter så jag är gärna med och tävlar!

Frida sa...

Klart tjejen skall vara med och tävla.

Jag tittar in här i bland för lite tips och trix och blir alltid lika glad! Keep it up!

Jag länkar även från min blogg!

Fröken Prickig sa...

Vill också tävla om den rosa/vita fågelkroken, skulle bli såå glad om jag vann! Den ska hänga i min hall:) Jag länkar till dig på min blogg också...

Unknown sa...

I'really hooked on this
Anita Transistor

Its a house sa...

Oj vilken mysig tävling! Självklart vill jag vara med och testa lyckan! Skulel jag ha turen på min sida denna gång så skulle de söta krokarna hamna i ett fint litet paket under granen till min lilla dotter som snart ska få eget rum. Ska bli så kul att få inreda det och de här krokarna skulle passa perfekt! Länkar i högerspalten på min blogg och håller tummar och tår och hoppas på tur!

Karolina

sara sa...

denna gång tror jag att jag vinner...

Maria sa...

Kitchig o fin! En vit hade varit perfekt till att hänga mina halsband på!
Håller tummarna hårt o hoppas!!!!

VG Marcel sa...

Underbart vackra. Jag ar sa glad idag for jag bestallde en resa till Finland for julen och skall tillbringa jul med min syster for forsta gangen pa manga ar (fran Florida)
V G Marcel
cudjojo at gmail.com

Anna sa...

hej hej,
Jag vill såklart vinna en fin fågel. Jag länkar till dig med bild och allt.
Mvh/ Anna
www.ponny.nu/blog

Helle Nielsen sa...

Have just found your blog - and I like....
I´m sure that the birds would love to live at my house....
BR Helle (buen4140@hotmail.com)

Helle Nielsen sa...

Have just found your blog - and I like....
I´m sure that the birds would love to live at my house....
BR Helle (buen4140@hotmail.com)

karola sa...

Jag vill också vara med och tävla...vita pipisar hade passat perfekt hos mig!
hoppas du har en fin helg!

Caisa sa...

åh! du har en underbar blogg och en tävling gör inte saken sämre! ;)

Carita sa...

Mne gu vad söta! De vita får gärna flytta in här :)

Har länkat dig här:
http://caritatavlar.blogg.se/2009/november/fagelkrok.html.

Ha en fin helg!

Anonym sa...

Nej, så söta! :)
Jag vill jättegärna delta i denna fina tävling.
Kram Sandra
(santtu_nyberg@hotmail.com)

monia sa...

Får denna i hallen hänga, behöver jag inte min jacka på golvet slänga!

hihi hoppas jag har turen med mig nu :) har länkat dig här:

http://moniastavlingsblogg.blogg.se/2009/november/tavling-i-veras-hus.html

moniasundgren@hotmail.com

jessie sa...

Åh så fina pippisar! Jag vill gärna vara med och tävla! =) En söt liten fågelkrok skulle passa perfekt i vår hall. =)

Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/november/vinn-pippisar-hook-sparrow.html#comment

Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

Hoppas på tur!
/Jessica

Amanda sa...

Dessa små pippisarna är verkligen helt bedårande söta! ^^
jag vill såklart vara med och tävla.

Har också länkat:
http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/november/tavling-sota-krokar.html

Hoppas på tur! ♥

Livet i Fattighuset sa...

JEg er med i konkurransen! Veldig flott premie!

Marie

En Mölnbobos Liv sa...

Vilken kanontävling, supersöta krokar. Jag är med och tävlar, önskar vit fågel på vit gren om jag mot förmodan skulle vinna.

Jag har länkat här

http://molnboanna.blogg.se/2009/november/vinn-krokar.html

info@annakarlsson.se

Tovis sa...

Är gärna med :)
skulle passa fint i vår nyrenoverade lägenhet!

kramar
ectricgirl@yahoo.se

Jeanette S sa...

Jag är gärna med och tävlar!

Ha en fortsatt underbar söndag!

Anonym sa...

hej.. jag ligger här o är sjuk, halsont o tung i huvudet, inget glatt nej. men vad gör man då jo man surfar runt på bloggar och blir glad ändå.. så nu är nästan humöret på topp igen.. och skulle nå högsta topppen om jag vann denna krok. skulle vilja vinna en vit krok. den skulle min pojkväns syster få.. passar nog henne. :)
martina_holst@hotmail.com

Jessica Sthyr sa...

Åh vilka fina krokar! jag är gärna med och tävlar :)

jessicasthyr@hotmail.com

Solveig Lövendahl sa...

Härligt inspirerande och uppiggande att kika in på din fina blogg! Jag vill absolut vara med och tävla!

Anonym sa...

Har ingen blogg ,men vill gärna prova lyckan. Kan inte motstå helt enkelt:)
MVH/Agneta Krumelur

evamar - tävlingsblogg sa...

Åh, de rosa/vita har redan en plats i mitt hjärta och förhoppningsvis också snart hemma hos mig!

Har länkat i min tävlingsblogg:

http://evamar.blogg.se/2009/november/fagelkrokar-13-november.html

Anonym sa...

Hej!! :) Jag ar garna med!

maria.bmast@gmail.com

suss sa...

Dessa var ju helt ljuvliga! Särskilt de helvita! Man blir ju glad av att bara se dom på bild!
= )

Lillan sa...

supergulliga!! klart jag vill vinna. har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2009/november/krok.html

mail: litenmentuff@live.com

ha en fin kväll!

Pernilla sa...

Jag är med! Har länkat här: http://pernillastavlingsblogg.blogspot.com/2009/11/hook-sparrow-1311.html

missdeko sa...

Dom får gärna flytta in hos mig! Ända sedan vi tapetserade om hallen med Josef Frank´s Eldsblomma har jag drömt om dessa underbara pippi-fåglar. Jag tror dom skulle stortrivas

ElinArmour sa...

Jag är med! =)

Y sa...

såklart jag vill vara med! hoppas på tur fredag den 13

Therese sa...

Jag är gärna med och tävlar om de fina fågelkrokarna :)
tny82@hotmail.com

metamorphosis sa...

Oh, en sån skulle passa perfekt i vårt sovrum tillsammans med björkstamms-tapeten Karelia som sitter där! :-)

Klart jag också vill vara med och tävla!

Märta sa...

Söta fåglar klart jag vill vara med och tävla. Jag länkar också.
Märta

rebecca sa...

Jag vill vara med och tävla om dessa underbara krokar, skulle bli perfekt att vinna nu till den "stora" flytten. Jag skulle bli superglad om just jag vann. :)

Länkat såklart: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2009/november/1311-krokar.html

*HAPPY*

Mamma Mimmi sa...

Vilka söta krokar som lillens jacka hade kunnat hänga så fint på. Kram Mimmi

Pyssel och Trams sa...

Jag vill också vara med i din fina utlottning!!=)
Länkar i högerspalten på min blogg!

Mvh Anna

Ylva sa...

Jag är med :)

choklad@gmail.com

monika sa...

Trots att vinnaren dras fredagen den 13:e kommer omgivningen här märka att jag blir glad som en lärka!

vh
Mamma Monika
6048gustafsson@telia.com

mia sa...

Åååh, jag vill vinna .. skulle passa perfa i mitt nya sovrum, bara tradiga hantverkarna kan bli klara nångång. *bling*

Hoppas på turen nurå .. iiih.

Kärlek.
/m.

mia sa...

Åååh, jag vill vinna .. skulle passa perfa i mitt nya sovrum, bara tradiga hantverkarna kan bli klara nångång. *bling*

Hoppas på turen nurå .. iiih.

Kärlek.
/m.

Rosida ♥ sa...

Oki doki, jag är med! :D
Riktigt fina. :)
Lycka till alla som är med i tävlingen. ♥

annika5064 sa...

De är bedårande söta, de där krokarna! Jag hoppas på tur och tillägger att din blogg är underbar!

Agnes sa...

Jag vill jättegärna vara med och tävla om dessa goa pippi-krokar! Har suktat efter dessa länge så får ju inte missa chansen när den kommer!

Har även länkat:
http://agnestavlingsblogg.blogspot.com/2009/11/13-november-krokar.html

Ha en härlig kväll!
Kram, Agnes

agneslauedberg@hotmail.com

Sallyomuffy sa...

Krokarna är verkligen söta!
Jag är mer än gärna me och tävlar.
Tyvärr har jag ingen blogg :(

men har ett mejl:
sally97_bunny@hotmail.com

Cornelia sa...

Vilka underbara krokar, de tror jag skulle passa bra i min lillasysters hall, så om jag vann skulle de bli julklappar :-) Tack för en rolig tävling! Kram

gullhjärta sa...

Åh vilka fina krockar och vilken trevlig blogg. Hittade hit genom "Jag blommar-bloggen". Jag vill gärna vara med och tävla om de coola krokarna, min superfina nya skinnväska skulle hänga perfekt på en sådan i vår som håller på att renoveras. Den rosa gillade jag skarpt. :)

Anne B. sa...

Jag är gärna med och tävlar. Får en känsla av vår av fåglarna. :)

abackman66@hotmail.com

erry sa...

Oj, vilket sammanträffade att du lottar ut dem! Jag var inne på en annan blogg igår o fick syn på hennes fågelkrokar o blev genast lite kär! Så om jag skulle vinna så skulle det ju vara en ypperlig tur :)

Jag länkar från min blogg!

Kashaya sa...

Åh vad söta, är gärna med.=)

~Therese~ sa...

Hej hopp!
Vill gärna vara med och tävla. Länkar från min sida =)

tina | pepparochvanilj.se sa...

Åh va kul! Jag står precis redo att klicka hem ett par vita pippikrokar...men jag väntar och hoppas på turen här hos dig!

K R A M // T i n a

erika sa...

Vit krok vill jagvinna

hinke sa...

I like to join in! This is my first visit on your weblog. I came here to see some pictures of your house. I love those little birds!

Ida sa...

Två söta vita krokar skulle bli kanonfina mot woods-tapeten i vårt sovrum. Perfekta att hänga morgonrockarna på.

Håller tummarna...

Josephine sa...

oj va kul! har varit sugen på att införskaffa dessa ett tag nu, och nu kanske jag kan vinna dem istället, kanon :D

:-) sa...

Oj vilken fin blogg, hittade hit från Anyhow. Finfina pippifåglarna skulle passa fint i min dotters rum där jag har lite av djurtema, sparbössa i form av rådjur, kaninlampa mairos zoo-tyg, så pippi är det som saknas :-)

flissan sa...

jätte söta krokar & jag skulle gärna vilja vinna den med en rosa fågel på :)

min länk:
http://viinntavlingar.blogg.se/2009/november/tavling-vinn-krok.html

hoppas på tur ;)

Anna sa...

Åh jag vill vinna!! Såklart ;-) Jättglas och skulle bli ännu gladare om jag varje morgon kom upp och tog min morognrock från denna underbara krok! *håller tummarna*

Anna sa...

Åh jag vill vinna!! Såklart ;-) Jättglas och skulle bli ännu gladare om jag varje morgon kom upp och tog min morognrock från denna underbara krok! *håller tummarna*

Lotta Fröjd sa...

Åh så söta! Jag vill väldigt gärna vara med och tävla om fåglarna :D

Här har jag länkat också:
http://deliquate.blogg.se/2009/november/hook-sparrow.html

Kram

Anonym sa...

Jag vill också prova lyckan att vinna pippisar. De är helt underbara precis som din blogg.

Mvh Tina N

tina.nordstrom@passagen.se

Emma sa...

som jag suktat efter dessa krokar, men snåltarmen håller tillbaka och jag har inte kommit till skott! oj vad jag önskar mej en fågel eller två, hemma hos mej!

www.harhosmej.blogspot.com

g u r o sa...

Dette ser ut som en fiiin blogg! Jeg kommer garantert tilbake for å finne mere inspirasjon og glede! Takk!

Og så vil jeg selvfølgelig være med i konkurransen din! :) Legger også til link på bloggen min!

Milla sa...

Hej hopp! Hoppas på god tur trots fredaen 13:e ;).
Super söta krokar.
//Ha det bäst, Milla

clea sa...

hejhej!
hoppas att jag inte är försent ute!
supersöta krokar!
jag har länkat i min blogg:
http://cleaclea.blogg.se/2009/november/13-november-hangare.html
kram, clea

Lotta sa...

Åh vilka fina, dem vill jag placera i min nyrenoverade hall... de vita hade blivit lovely :)

Håller tummarna de sista timmarna på "olycksdagen"

Har länkat här:
http://lottatavlar.blogspot.com/2009/11/krok-med-fagel.html

Tess sa...

Så fina krokar som skulle känna sig som hemma då köket har kul fågel och blomtapet, diggar bloggen och namnet då min lilla dotter heter VERA :)

Tyvärr ingen blogg att länka från.
Kram o Hej
Therese