23 november 2009

DIY Christmas shopping

Fortsätter här med Julklappstipsaren som jag lovade förut. Jag antar att alla snart är klara med julklappsinköpen? Jaså inte det. Vad passar då inte bättre än att jag tipsar om mina egna julklappstips! Hur enkla som helst att göra själv. Det var uppdraget med IKEA:s Gilla Julen. Enkelt att göra själv med produkt som finns på just IKEA. Se mera här.
Här kan du se vad jag gjorde och förhoppningsvis bli inspirerad att kanske göra likadant själv eller kanske väcka en tanke att göra något liknande:Vanliga assietter som man kan göra till fina kitschiga prydnadstallrikar. Ett litet smycke på väggen. Jag vet att min syster skulle bli glad för den.


Jag har gjort sådana här förut, men de är så enkla och fina. (Anslags) Tavlor. Vilket man vill och med tapet eller tyg. Tänk vad glad någon blir för en tavla du gjort själv!Gamla skokartonger har vi nog alla hemma. Om du tänkt eller tänker slänga, gör inte det. Man kan klä kartonger med tyg, tapet eller papper och få alldeles jättefina askar. Jag tycker det är enklast att klä med tyg. Har gjort flera där vi förvarar våra skor i. Slapp man köpa skolådor för sommar- eller vinterförvaring. Perfekt. Givetvis kan man ju ha vadsomhelst i.
Att ge bort en ram med innehåll är inget nytt. Däremot är det bara fantasin som sätter gränser och det kan blir hur enkelt eller svårt som helst. Jag valde enkelt. Utskrift på datorn, bokmärken, presentpapper, mixtra med fotografier och gör något kul med det.


Läs mer om hur jag gjort och rösta om du tycker att något eller några förslag är bra. Jag blir jätteglad!

These are my christmas-gift-tips for IKEA. The idea was to make a simple gift out of an IKEA-product.

4 kommentarer:

Re-dizain sa...

Vad du var snabb med alla julklappar:) Fina! Det är jättekul med alla tips samlade på ett ställe:)

Elin sa...

Så fina och piffiga saker du gjort!

Fru Johansson sa...

Hej!
Hittade hit av en slump.Grymt härlig och inspirerande blogg, hit kommer jag garanterat o hälsar på igen.

/Jenny

Hemmabloggaren sa...

Vilken himla bra idé med bokmärkstavlor! Jag har miljarders gamla bokmärken som man kan göra nåt kul av. Tack för tipset.