16 april 2010

Lamptips sökes!

Ovanför diskbänken blir det två hängande lampor av en mindre modell. Mina funderingar är flowerpot,men där är maken inne på vita eller silvriga..jag är mera inne på lite färg: grön, turkos, gul, orange, men jag har inte visat honom alla färger som finns på flowerpotsen. Grönt blir det alla fall inte(så mycket vet jag!). Jag kan inte riktigt tänka klart här vad mera för slags lampor man kan ha. Hjälp mig med lamptips ovanför diskbänken!  Det blir vitt kakel, vita luckor och i övrigt valnöt.
Vet vad jag inte vill ha: rena glödlampor i färgad tygsladd (en tanke förut), bygglampor eller nåt lantligt stuk.


bilder: Designbutiken

9 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Snygga lampor, orange vore väl bra.

Lotten sa...

Knallgul eller orange Flowerpot vore skitsnyggt! Någon annan kan jag inte komma på nu....

Kraam Lotten

Anonym sa...

Clas Ohlson har super snygga bygglampor som påminner om en lyxigare variant.Kram Milla

DoreDoris sa...

För första gången är jag och min man inte helt överens när det gäller inredning här hemma. Därför kanske, kanske (förhoppningsvis inte...) jag har en orange till salu, i förpackning och allt...

Anna Karin sa...

Hej !

Jag har oxå precis gjort om köket i vitt och vi har röda Flowerpots över diskbänken, det belv jättefint och skenet från lamporna blir så varmt. Jag måste oxå bara tacka för tipset att köpa Kitchen Aid i US, maken köpte en till mig förra året när han var där och jag använder den nästan varje dag, ett litet minus för denfula transformatorn. Nu är han där igen och den här gången står en blender på önskelistan, dock vet jag när den eller min kära make kommer hem igen pga av askan.!Mvh Anna Karin

Thea's Mania sa...

Gul, sjekk også opp på http://precious.no/ Gå der inn på belysning og se på lamper fra NUD collection. Morsomme lamper. Ha f.eks flere med forskjellige ledninger i regnbuens farger:)

Thea's Mania sa...

NUD lamper fåes helt sikkert i en butikk rundt der du bor.

Simon sa...

Jag har en gul flowerpot. Bara så du vet så är alla nya flowerpot nu i tygsladd istället för genomskinlig. Jag tror oranga sådan skulle passa perfekt.

Maria sa...

För att möta er båda kan jag tipsa om Manhattan från Belysningsbolaget! Har själv dessa hängande över diskbänken!