16 april 2010

Stök & bök

Ja, minst sagt. Skoluppgifter, jobb, fotboll en masse + en skada som innebär gipsat ben i 4 veckor och taxiresor till o från skolan (14-åringen som haft megaotur) och som topping lever vi på micrad färdigmat och hämtmat som vi äter med plastbestick och på papptallrik. Hela köket revs ut i måndags och vi har ett lätt skyddande täcke av damm på det mesta i närheten av köket. Allt ska komma på en gång så man vet att man lever. Men, jag tycker faktiskt det är skönt att slippa tänka på matlagningen. Lätt himmelskt. Lär väl desto mer längta efter hemlagat tills det är klart. Å det ska det bli mot slutet av nästa vecka, så det går fort ändå. 
Det blir IKEA:s luckor Abstrakt, de högblanka vita, bänkskivor i mörk valnöt och det nuvarande furugolvet ska slipas och sedan oljas i troligtvis samma nyans som bänkskivorna. Lite pyssel är det som sagt, men halleluja vad härligt det blir med nytt och fint!  Vi syns!

3 kommentarer:

Lotten sa...

Åhh vad härligt, dammigt, jobbigt och alldeles underbaaaaart! Ser verkligen fram emot efterbilder när det börjar bli klart....

Kraam Lotten

Anonym sa...

Härliga byggdamm;) Du slipper i alla fall att putsa fönstren nu när solen skiner ,obarmhärtigt, men Oh så härligt in och avslöjar ens skitiga rutor:D Blir härligt med nytt kök, speciellt om lådorna blir så där läckert tyst-glidande:)

Sandra | Inspirera Mera sa...

Vilket härligt kök ni kommer att få.